ASICS 33-DFA

Listaár: 37 500 Ft

Féláras cipő ár: 18 750 Ft Kedvezmény %
Tekintsd meg a termék részletes adatlapját!

A mai féláras cipő eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

Minden kedves látogatónknak, aki erre az oldalra rátalált, örömet szeretnénk okozni egy remek ajánlattal: Egy általunk kiválasztott pár cipőt 50%-os engedménnyel vásárolhatod meg. Naponta csak egy párról van szó, s annak csak egy méretéről. De holnap is van nap, s lesz megint másik cipő fele áron!

Ne gondolkozz sokat mert, nem tudhatod, hányan nézik ezzel a lábmérettel az oldalt!

Az 50%-os ár mindig a listaárból kerül kiszámításra. A napi féláras akció más ajándékutalvánnyal vagy más akcióval partnerséggel nem összevonhatóak! Az akciós termék fizetési módja készpénz előre utalás vagy utánvét lehet (a szállítási költség utánvét esetén +1500 Ft).

FONTOS!

Az akció keretében BANKKÁRTYÁS és ONLINE BANKKÁRTYÁS fizetést NEM TUDUNK elfogadni. Internetes vásárlás esetén a rendszer fel sem kínálja a bankkártyás fizetési módot.

Az akció leírása és a vásárlás feltételei

Minden kedves vásárlónknak, aki erre az oldalra rátalált, kedveskedni kívánunk egy fantasztikus ajánlattal, ahol az általunk felajánlott pár cipőt, 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg

Lehet, hogy ez a cipő méretre, típusra, színre a Te cipőd?

Akkor ne késlekedj, mert nem tudhatod hány látogatónknak tetszik meg az ajánlat! Te megveszed a jobbost, mi ajándékba adjuk a balt! :-)

Minden reggel 10 órától megjelenik egy általunk felajánlott adott típusú és méretű New Balance vagy ASICS sportcipő, amit másnap reggel 9 óráig lehetőséged van megvásárolni 50%-os áron. Amennyiben az adott modell elnyerte tetszésedet és méretben is megfelelő, nincs más dolgod mint a linkre kattintva megrendelni azt. A megrendelt napi féláras cipőt egy héten belül van lehetőséged megvásárolni az akciós áron.

Amennyiben a méret, a típus vagy a szín esetleg nem egyezik az igényeddel, ne bosszankodj! Térj vissza másnap is vagy egy hét múlva mert bármikor sorra kerülhet a Te kedvenc futócipőd. (Természetesen érdemes minden nap figyelni, hiszen a felajánlott cipők naponta cserélik egymást.)

Figyelem!

Az akció csak a felajánlott típusra és méretre vonatkozik, továbbá az akció addig van érvényben ameddig a cipő valakinek megtetszik és megrendeli, vagy másnap reggel 9 óráig! (hétvégén a szombat és vasárnap is rendelkezésre áll a döntéshez)

Mivel az akció figyelést kollégák végzik, előfordulhat, hogy egymáshoz közeli időpontban többen is lecsapnak az ajánlatra. Ekkor csak az első megrendelőnek van joga elvinni féláron a napi akciós cipőt!

Az 50%-os ár a teljes vételárból kerül kalkulálásra, az akciók nem összevonhatóak!

A cipőt mindenképp fel tudod próbálni üzletünkben. - így megbizonyosodva tudsz dönteni arról, hogy a napi féláras cipővásárlási jogoddal élsz-e vagy sem.

Szerencsés választást kívánunk!