EthicSport

Ethicsport Linea Technica Energy Special energiaszelet

  • hosszan tartó energia utánpótlás
  • megemelt kalóriatartalom (177 Kcal / szelet (35 g))
  • kiváló íz, könnyű emészthetőség
  • puha állagának köszönhetően nem ragad sem a kézhez, sem a fogakhoz
Ízesítés
Mennyiség
raktáron

500 Ft
Adóval együtt Szállítási díj nélkül Szállítás: 1-2 munkanap

A termék jellemzői

A Tecnica ENERGY Special sportolók számára fejlesztett, energiát gyorsan szolgáltató enyhén sós ízű szelet. Fokozatos felszívódású és hosszan tartó energia utánpótlással látja el a szervezetet (szekvenciális szánhidrátok). Kifejezetten hosszú távú állóképességi sportok számára ajánlott, de alkalmazható valamennyi más sportág esetén is. Tartósítószerektől és színező anyagoktól mentes, könnyen rágható és emészthető. Íze kiváló, állagát kritikus hőmérsékleti körülmények között (pl. nagy melegben) is megtartja.

Alkalmazási módja

Sportolás előtt

Fogyassza legalább 60-90 perccel a sportolás megkezdése előtt némi folyadékkal.

Sportolás közben

Hosszú távú versenyek esetén; minden 1,5-2 órában fogyasszon 1 szeletet kevés folyadékkal
Közép távú versenyek esetén; a táv felénél fogyasszon el 1 szeletet kevés folyadékkal.
Mivel sportolás közben minden ember szervezete másként reagál az energiát pótló étrend-kiegészítő készítmények fogyasztására, ezért javasoljuk, hogy a nagy jelentőséggel bíró versenyek előtt a termék tulajdonságait edzések alkalmával tesztelje.

Összetétele: amerikai mogyoró (37,4%), rizsszirup, puffasztott rizs (rizsliszt, búzaglutén, cukor, búzamaláta, glukóz, só), mandula (10,5%), cukrozott-szárított fekete áfonya (4,5%) (ananász szirup, fekete áfonya, napraforgóolaj), szezámmag, pisztácia (2,2%), azték zsályamag (Salvia hispanica), fekete áfonya (1,1%), napraforgóolaj, só, aroma. Glutént, diót, mogyorót és szezámmagot tartalmaz!

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az aktív, egészséges életmódot! A termék nem ajánlott gyermekek, terhes- és szoptató nők számára. Tárolása: napfénytől védett, jól szellőző száraz, hűvös helyen. A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék csomagolásán, vagy gyűjtőcsomagolásán található.

Partner-kedvezményes áron azon kedves ügyfeleink és vásárlóink tudnak vásárolni, akik a termékeket interneten keresztül rendelik meg/foglalják le úgy, hogy Partner-státuszú felhasználóként jelentkeznek be.

Az adott évben legalább 3 terméket vásárolnak webáruházunkból, s ezek összértéke eléri az évi 30 000 Ft-ot. A negyedik vásárláskor már partner áron vásárolhatnak.

A kedvezmény mértéke a listaárból 5-10%. Az akciós termékeknél a kedvezőbb áron vásárolhatnak a partner státusban lévő vásárlóink (a részletes leírásban ismertetettek szerint).

Bővebben itt olvashatsz erről!

Legyét te az első aki, megírja a véleményét !

Írd ide a véleményed!