• Új

Sample Content Tab 1

Sample Content Tab 2

copy of EthicSport Long Races energiaszelet glutaminnal

Listaár: 600 Ft • Partnerár: 540 Ft

600 Ft
Adóval együtt Szállítási díj nélkül rendelésre
Mennyiség:
Mennyiség

Ízesítés

Partner programA multiNavigator.hu csapata partner programot hirdet . évre is. Akik a Partner Programban részt vesznek, kedvezményesen vásárolhatnak webshopunkban és webáruházunkon keresztül üzletünkben.

Alanint, leucint és glutamint tartalmazó, hosszú versenyekre javasolt energiaszelet sportolóknak. Kellemes mogyoró és mandula íze van, könnyen rágható és emészthető. Nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges színező anyagokat. Nagy melegben is megtartja állagát, nem puhul fel.

Főbb jellemzők

Tömeg
45 g

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az aktív, egészséges életmódot! A termék nem ajánlott gyermekek, terhes- és szoptató nők számára. Tárolása: napfénytől védett, jól szellőző száraz, hűvös helyen. A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék csomagolásán, vagy gyűjtőcsomagolásán található.

Legyét te az első aki, megírja a véleményét !

Írd ide a véleményed!

Arany óra copy of inov8 FLite 195 női futócipő Precision fit copy of inov8 FLite 195 női futócipő Precision fit -4% 36 000  Ft A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen! Segítség a facebookon

Új termékek