A METARIDE után itt a GLIDERIDE új koncepciós futócipő az asics-tól. Ez a cipő egyesíti a dinamikus futómozgást a maximális párnázottsággal és talp valamint ízület védelemmel.

Nem tudod, pontosan melyik cipő való neked? Mikor melyik sportruha a legjobb választás? Legyen szó bármelyik termékünkről, mi szívesen segítünk. Tapasztalatainkat is megosztjuk veled.

A lefoglalt terméket boltunkban bármikor átveheted. Az sem baj, ha végül mást viszel el, csak legyél elégedett! Nekünk ez a fontos. A kiszállítást megbízható és gyors futárcéggel intézzük.

Boltunk a Kőbányai út/Könyves Kálmán körút kereszteződésben, a Nagy Lovas Áruházzal egy épületben van. Saját parkolóudvar (bejárat is itt van.)
Telefon: +36 (1) 7 888 888, Mobil: +36 (70) 775-6583 és +36 (70) 618-1907
E-mail: info(kukac)multinavigator.hu

ASICS GLIDERIDE

Listaár: 49 500 Ft • Partnerár: 44 550 Ft

49 500 Ft
Adóval együtt Szállítási díj nélkül raktáron
Mennyiség:
Cipőméret:
 • 3.0 35.5
 • 3.5 36.0
 • 4.0 37.0
 • 4.5 37.5
 • 5.0 38.0
 • 5.5 39.0
 • 6.0 39.5
 • 6.5 40.0
 • 7.0 40.5
 • 7.5 41.5
 • 8.0 42.0
 • 8.5 42.5
 • 9.0 43.5
 • 9.5 44.0
 • 10.0 44.5
Szín:
 • rózsaszín/pink

Partner programA multiNavigator.hu csapata partner programot hirdet . évre is. Akik a Partner Programban részt vesznek, kedvezményesen vásárolhatnak webshopunkban és webáruházunkon keresztül üzletünkben.

Juss tovább, kevesebb energiával!

A METARIDE után itt a GLIDERIDE új koncepciós futócipő az Asicstól. Ez a cipő egyesíti a dinamikus futómozgást a maximális párnázottsággal és talp valamint ízület védelemmel.

ridefamily.jpg


A talp kialakítás és az újdonsült dizájn segíti az előrehaladást, gátolja a sarokra érkezést és az ebből adódó, az ízületeket terhelő káros rezgéseket. Ha belebújsz a cipő első része hagy megfelelő mennyiségű helyet a lábujjaknak, miközben a cipő oldaltartása és a sarokban lévő extra mennyiségű szivacs, precíz tartást ad a lábnak így a sarok még véletlenül sem tud a cipőtől független mozgást végezni, a hólyagok előfordulása esélytelen. A cipő talpa egyedi fejlesztésű és dizájnú GUIDESOLE alapját a FLYTEFOAM hab adja amely a klasszikus EVA habtól könnyebb és nagyobb mértékű rezgéselnyelésre képes, míg a dizájn újítása az előtalptól jövő határozottan (feszes) íves lecsapás, amely azt a célt szolgálja, hogy a helyes futómozgást ( a nem sarokra érkezést ) elősegítse. HA felveszed a cipőt azonnal rájössz, hogy ez a cipő nem sétára kitalált lábbeli, hanem kifejezetten futásra mert a sarokrész nem a gördülésre kialakított, míg az előtalp alatt igen. De mivel a szabályos futómozgás az előtalpra érkezéskor nem tud hova gördülni, így a talajfogást követően az azonnali elrugaszkodás lehetséges ezáltal a futás hatékonysága javul. A sarok alatt a FLYTEFOAM hab és az Asicstól már megszokott GEL rendszer tesz komfortosabbá a mozgást és védettebbé az ízületeket.

pic_42900.jpg

A dizájnért felelős HIROAKI NISHIMURA azt állítja, hogy ebben a cipőben a futással előrehaladás 30%-al hatékonyabb mint amikor sarokra érkezünk először. A dizájner HIROAKI NISHIMURA

A sétálásnál a lépésekkor az elrugaszkodás után az az érzésed, hogy futnod kéne, de ehhez vagy hozzászoksz, vagy csak futásra használod a cipőt. A cipőt a folytonos mozgásra fejlesztették, az ellépések hatékonysága kimutatható míg a talp és az ízületek védelme maximális. A dizájner HIROAKI NISHIMURA

A METARIDE, GLIDERIDE és EVORIDE cipők mind mind más célcsoportot céloznak. A METARIDE 0mm saroklejtéssel és a talp-párn alatti géllel a legagresszívabb előrehaladást kényszeríti a futóra mígy GLIDERIDE cipő az 5mm lejtéssel és kevésbé íves orrészével egy könnyedebb kisebb sebesség mellet is hatékonyabb mozgást is enged, és hatékonnyá tesz. Az EVORIDE még viseli a RIDE cipők vonásait de az előrehaladást kevésbé kénysezríti a futóra és a sarokemelése is a klasszikus Asics futócipőkéhez hasonlít.

1012A699-700

Főbb jellemzők

Kollekció
női
Csillapítás
Flyte foam™ + gel a sarok alatt
Tömeg
252 g

Illeszkedés

Stabilitás
semleges lábálláshoz

Talp

sarokemelés (drop)
5 mm

Egyéb

Kollekció
női
Stabilitás
semleges lábálláshoz
Tömeg
252 g
Színe
rózsa (Rose Petal)

A férfiak átlagos lábfejszélessége D jelű, míg a nőké B. A cipős dobozon az Asics csak az ettől eltérő szélességet tünteti fel. Weboldalunkon a Termék részletei fülön a standard szélességet is jelezzük.

A cipő felpróbálása során munkatársaink segítséget nyújtanak az optimális szélesség kiválasztásában. Egyes esetekben a keskeny lábfejű férfiak választhatnak nő modellekből is, míg a széles lábfejű hölgyek a férfi modellekből is válogathatnak.

férfi/gyermek

női

2A

keskeny

keskeny

B

normál

normál

D

széles

széles

2E

extra széles

extra széles

4E

Legyét te az első aki, megírja a véleményét !

Írd ide a véleményed!

Arany óra Garmin fēnix® 6X Pro Solar Titanium, Titan szíjjal Garmin fēnix® 6X Pro Solar Titanium, Titan szíjjal -0% 364 890  Ft A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen! Segítség a facebookon

Új termékek

Akciós futócipők


Partner oldalunk
Argep.hu árösszehasonlító portál
Árgépen a webáruházunk termékei jelen vannak.
Álljuk az ár-összehasonlítást a mi áraink versenyképesek!