Minox MD 62 W ferde betekintésű spektív

Listaár: 169990 • Partnerár: Nincs gyártó a termékhez megadva!

Nincs gyártó a termékhez megadva!
Adóval együtt Szállítási díj nélkül Elérhető
Mennyiség:
Mennyiség

Nagyszerű dolog távoli dolgokat csaknem érintésnyire közel hozni. Ez szinte miden természetbúvár és madarász vágya. A MINOX MD 62 W spektívvel ez lehetséges. Mint a többi MINOX sport- és vadász távcsőnél, itt is a legmagasabb színvonalat képviseli a kompakt forma, a mechanikai és optikai teljesítmény a könnyű és megbízható használattal együtt. Mindössze 875 grammsúlyú, kategóriája egyik legkompaktabb távcsöve.
Az optikai tervezés során különös hangsúlyt kapott a nagyon közeli fókusz tartomány, így a MINOX MD 62 W-vel mindent, akár már5 métertávolságból, a legnagyobb részleteiben meg lehet figyelni, ami növekszik, virágzik és mozog. A ferde betekintés miatt biztosabb és kényelmesebb a távcső tartása, a magasabban lévő látnivalókat is jobban szemlélhetjük, illetve egymás után többen is használhatjuk a távcsövet az állvány átállítása nélkül.
Az erős fém tubus kiválóan védi a finom mechanikai- és optikai elemeket. A nitrogén gáz töltés megóvja a távcsövet a belső párásodástól még gyorsan változó hőmérsékletnél is. A MINOX MD 62 W spektívet a 21-42x L.E.R., a vario 20-45x, a 22xww, és a 30x and 40x okulárok teszik teljessé univerzális használatot biztosítva. Az okulárokat bajonett csatlakozóval pillanatok alatt ki lehet cserélni.
A fotós hagyományok megőrzéséhez az MD 62 W kiváló kiegészítője a külön kapható MINOX DCIM digitális kamera.
''Az okulár nem tartozék, külön kell megvásárolni!''[[imlink:7126|center|@1426|Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!|_blank]Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!]

2018-05-09

Főbb jellemzők

Tömeg
0875 g

Egyéb

Állványcsatlakozó
14
Garancia
5 év
Töltés
Nitrogén gáz
Fókusztávolság
min. 49 m
Frontlencse mérete
62 mm

Legyét te az első aki, megírja a véleményét !

Írd ide a véleményed!

Arany óra Asics 33-DFA minimalista futócipő Asics 33-DFA minimalista futócipő -0% 37 500  Ft A mai arany óra elkelt!
A szerencsés nyertes, aki elsőként lecsapott rá: stewes
Segítség a facebookon