• Alacsonyabb ár
  • 10% kedvezmény
Narancs ízesítésű energiazselé

A raktáron lévő termékeket üzletünkben személyesen átveheted.
A délelőtt leadott rendelések egy munkanap alatt megérkeznek a kért címre,
délutáni rendeléseket két munkanap alatt tudjuk kiszállíttatni.
A rendelhető termékekről kérjük érdeklődj elérhetőségeinken!

Üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával tudsz fizetni.
Online fizetési lehetőség PayPallal, illetve bankkártyával is lehetséges az OTP fizetési felületén

Szívesen segítünk e-mailben, telefonon, illetve üzletünkben is.

Elérhetőségeink:

e-mail: info@multinavigator.hu
Vonalas telefon: +36 (1) 7 888 888
Mobil: +36 (70) 775-6583 és +36 (70) 618-1907
Címünk: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c.
Nyitva tartási idő hétfő–péntek 9:00–18:00, szombat 10:00–13.00

EthicSport Super Dextrin energiazselé

Cikkszám: 430826

Listaár: 670 Ft • Partnerár: 600 Ft

600 Ft 10% kedvezmény
Adóval együtt Szállítási díj nélkül raktáron
Mennyiség:
Mennyiség

Ízesítés


A Super Dextrin® egy új generációs energia italpor, egy energiát szolgáltató étrend-kiegészítő

Javasolt
– intenzív és /vagy hosszú időtartamú sporttevékenységeket végzőknek
– izomfáradás- és az izmok glikogénraktárainak kiürülése ellen
– ajánlott legnagyobb mennyiség napi 1-3 csomag edzés előtt vagy közben
   Ne lépd túl ezt a mennyiséget!

Az energiát szolgáltató étrend-kiegészítők új generációs taggal bővültek a Ez Ethicsport Super Dextrin® megjelenésével. A keverék alacsony ozmotikus nyomása gyors felszívódást és a gyomorból történő gyors kiürülést tesz lehetővé, nagyon kíméletesen. Nem terheli meg feleslegesen az emésztőrendszert.

Az eltérő molekulaszerkezetű szénhidrátoknak köszönhetően elnyújtva történik meg az energiafelszabadulás, amely a szervezett számára optimálisabb, s kisebb mértékben megterhelő más hasonló energiaforrásoknál, s az energiaszint stabilabban megmarad. A Super Dextrin® nem tartalmaz koffein, glutént, s Doping Free tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Narancs (Orange) összetétele: víz, többszörösen elágazó láncú ciklikus dextrin (Cluster Dextrin®), izomaltulóz (Palatinose™), fruktóz, maltódextrin, DE6 és DE18 kukoricából, aroma, citromlé koncentrátum, citromsav, kálium-szorbát, színezőanyag: béta karotin. (Az izomaltulóz glükóz és fruktóz forrás)

Alma-citrom (Apple-Lemon) összetétele: víz, többszörösen elágazó láncú ciklikus dextrin (Cluster Dextrin®), izomaltulóz (Palatinose™), maltódextrin, DE6 és DE18 kukoricából, fruktóz, aroma, citromlé koncentrátum, citromsav, kálium-szorbát, színezőanyag: béta karotin. (Az izomaltulóz glükóz és fruktóz forrás)

430826

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az aktív, egészséges életmódot! A termék nem ajánlott gyermekek, terhes- és szoptató nők számára. Tárolása: napfénytől védett, jól szellőző száraz, hűvös helyen. A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék csomagolásán, vagy gyűjtőcsomagolásán található.

Partner-kedvezményes áron azon kedves ügyfeleink és vásárlóink tudnak vásárolni, akik a termékeket interneten keresztül rendelik meg/foglalják le úgy, hogy Partner-státuszú felhasználóként jelentkeznek be.

Az adott évben legalább 3 terméket vásárolnak webáruházunkból, s ezek összértéke eléri az évi 30 000 Ft-ot. A negyedik vásárláskor már partner áron vásárolhatnak.

A kedvezmény mértéke a listaárból 5-10%. Az akciós termékeknél a kedvezőbb áron vásárolhatnak a partner státusban lévő vásárlóink (a részletes leírásban ismertetettek szerint).

Bővebben itt olvashatsz erről!

Legyét te az első aki, megírja a véleményét !

Írd ide a véleményed!

Akciós férfi futócipők