• Alacsonyabb ár
  • 10% kedvezmény

Sample Content Tab 1

Sample Content Tab 2

EthicSport Super Dextrin energiazselé

Cikkszám: 430826

Listaár: 670 Ft • Partnerár: 600 Ft

600 Ft 10% kedvezmény
Adóval együtt Szállítási díj nélkül raktáron
Mennyiség:
Mennyiség

Ízesítés

Partner programA multiNavigator.hu csapata partner programot hirdet . évre is. Akik a Partner Programban részt vesznek, kedvezményesen vásárolhatnak webshopunkban és webáruházunkon keresztül üzletünkben.

Az energiát szolgáltató étrend-kiegészítők új generációs taggal bővültek a Ez Ethicsport Super Dextrin® megjelenésével. A keverék alacsony ozmotikus nyomása gyors felszívódást és a gyomorból történő gyors kiürülést tesz lehetővé, nagyon kíméletesen. Nem terheli meg feleslegesen az emésztőrendszert.

Az eltérő molekulaszerkezetű szénhidrátoknak köszönhetően elnyújtva történik meg az energiafelszabadulás, amely a szervezett számára optimálisabb, s kisebb mértékben megterhelő más hasonló energiaforrásoknál, s az energiaszint stabilabban megmarad. A Super Dextrin® nem tartalmaz koffein, glutént, s Doping Free tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Narancs (Orange) összetétele: víz, többszörösen elágazó láncú ciklikus dextrin (Cluster Dextrin®), izomaltulóz (Palatinose™), fruktóz, maltódextrin, DE6 és DE18 kukoricából, aroma, citromlé koncentrátum, citromsav, kálium-szorbát, színezőanyag: béta karotin. (Az izomaltulóz glükóz és fruktóz forrás)

Alma-citrom (Apple-Lemon) összetétele: víz, többszörösen elágazó láncú ciklikus dextrin (Cluster Dextrin®), izomaltulóz (Palatinose™), maltódextrin, DE6 és DE18 kukoricából, fruktóz, aroma, citromlé koncentrátum, citromsav, kálium-szorbát, színezőanyag: béta karotin. (Az izomaltulóz glükóz és fruktóz forrás)

430826

Egyéb

Mennyiség
55 ml

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az aktív, egészséges életmódot! A termék nem ajánlott gyermekek, terhes- és szoptató nők számára. Tárolása: napfénytől védett, jól szellőző száraz, hűvös helyen. A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék csomagolásán, vagy gyűjtőcsomagolásán található.

Legyét te az első aki, megírja a véleményét !

Írd ide a véleményed!

Arany óra Asics DynaFlyte 3 futócipő Asics DynaFlyte 3 futócipő -2% 48 990  Ft A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen! Segítség a facebookon