A beépített dőlésszög jelzéssel, iránytűvel, magasságmérővel és barométerrel segíti a terepi navigációt, így egyenetlen részeken is biztonságosabban haladhatsz, járművén kívül is használható.

Sample Content Tab 1

Sample Content Tab 2

Garmin Overlander

Cikkszám: GG010-02195-10

Listaár: 229 900 Ft • Partnerár: 229 900 Ft

229 900 Ft
Mennyiség:
Mennyiség

Partner programA multiNavigator.hu csapata partner programot hirdet . évre is. Akik a Partner Programban részt vesznek, kedvezményesen vásárolhatnak webshopunkban és webáruházunkon keresztül üzletünkben.

Barangolj az ismeretlenben

Az új Overlander a kaland minden szakaszán veled tart. Gumírozott, többcélú műholdas navigáció, fordulóról-fordulóra irányító közúti Európa, Közel-Kelet, Észak- és Dél-Afrika térképekkel. Részletes Tracks4Africa Érdekes Pontok adatbázist tartalmaz Afrika területére. Könnyedén válthat off-road térképre, melyeket szintén betöltve tartalmaz a készülék.


2019-es megjelenésekor az egyetlen olyan autós navigáció, amelyiket nagyon egyenetlen terepre terveztek. Jól érzi magát az utakon, de igazi különlegessége a durva, egyenetlen off-road pályák ismerete, a versenyzés segítése.

  •     A Garmin Explore™ alkalmazással könnyen szinkronizálhatod az útvonalad az Overlander készülékeden, okos telefonodon, asztali számítógépeden
  •     Előre betöltött Openstreetmap TOPO térképek Európáról és Afrikáról (további térképek letölthetők a 64GB belső memóriába)
  •     A kempingek és vadkempingek helye előre feltöltött, nem kell hozzá térerő, hogy megtaláld ezeket.
  •     Integrált lejtő- és dőlésszögmérő segíti a biztonságos haladást a terepen
  •     Beépített tápegység, ami lehetővé teszi a járművön kívül is a használatot

Ugrás az ismeretlenbe

Ezt a robusztus, strapabíró navigátort pillanatok alatt át tudod váltani közútiról terepnavigációra, topográfiai térképek használatára. Az autós navigátorok megszokott felszereltsége mellett ebben beépített iránytű, magasságmérő, barométer, dőlésszög és lejtőszög mérő is található, mely szint elengedhetetlen kelléke az off-road versenyeknek. Az újratölthető beépített akkumulátor járművön is elegendő energiát szolgáltat, ha éppen erre lenne szükséged.

Garmin Explore™ fiók készítést követően online tervezheti meg következő kalandját. Útvonalakat akár az Overlander kijelzőjét megérintve is létrehozhat. Fiókját használva vezeték nélkül szinkronizálhatja (Wi-Fi®kapcsolattal1) nyomvonalait, útvonalait és útpontjait.
Úton és terepen

7” méretű színes érintőkijelzőjén fordulóról-fordulóra mutatja közúton az útvonalát Európa, a Közel-Kelet és Afrika területén, topográfiai térképe pedig terepen segítheti. 64GB beépített memóriájára további térképeket tölthet le.

GG010-02195-10

Letöltés

Garmin Overlander kézikönyv

Letöltés (3.82M)

Legyét te az első aki, megírja a véleményét !

Írd ide a véleményed!

Arany óra Asics DynaFlyte 3 futócipő Asics DynaFlyte 3 futócipő -2% 48 990  Ft A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen! Segítség a facebookon