Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 1 950 Ft - 39 900 Ft

Márka

Márka

Márkák
Beszállítók

Nincs beszállító

Cikkszám: L41127700

Márka: Salomon

Salomon Sonic 3 Confidence

(0)

Egy edzőcipő, melyben magabiztosan futhatsz aszfalton. Az Optivibe csillapítja a rezgéseket, ezzel késlelteti az izom kifáradását. A Decoupling tengely stabil átgördülést biztosít, míg a megerősített SensiFit felső rész tökéletesen illeszkedik a lábfejhez.

Ár 44 990 Ft
Bővebben
nincs raktáron, de rendelhető

Cikkszám: 7105068M445

Márka: Bridgedale

Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot

(0)

Nagyon vastag, és meleg túrazokni nehéz túrákhoz, télies viszonyokhoz. A vaskos felépítés extra párnázottságot, extra meleget és extra komfortot biztosít viselőjének. Anyagösszetételét is a maximális hőszigetelés érdekében választották meg.

Ár 8 590 Ft
Bővebben
raktáron, azonnal átvehető vagy rendelheő

Márka: Garmin

garancia hogyan

(0)

Legyél akár profi sportoló vagy aki az egészséges súlymegtartására törekszik, ez az okos mérleg könnyen leolvasható, színes kijelzőjével átfogó elemzést biztosít tested összetételéről.

Ár 53 900 Ft
Bővebben
nincs raktáron, de rendelhető
Összes TOP termék
megelőzés
megelőzés

megelőzés

Intenzív mozgás közben az összefekvő, egymáson elmozduló testrészek könnyen kidörzsölődnek. Az izzadt bőr még könnyebben sérül. Elkerülhetjük a bajt különféle krémekkel, sportolás előtt alkalmazva. A futás közben a ruhához érő mellbimbó akár véresre dörzsölődhet. Különösen a férfiak érintettek, de nőknél is előfordul. Maratont, vagy más hosszabb távokat futók tapasszal védhetik magukat.

Aktív szűrők

Kövess minket Facebook-on