Fitneszgépek
Fitneszgépek

Fitneszgépek

A Tacx beltérben biztosítja a szabadtéri kerekezés illúzióját. Az egyszerűbb görgőkön az országúti kerékpárral lehet edzést tartani, az összetettebb eszközök már völgymenetet, lejtmenetet tudnak szimulálni azáltal, hogy a bringa hátsó kereke helyére kerül. A csúcsgép hasonlít talán leginkább a szobakerékpárra, de mindent tud, amit egy országúti kerékpár. Ezen felül kerékpáros útvonalakon készült felvételekkel szinkronizálható.

Aktív szűrők

Cikkszám: T2980-61

Márka: Garmin

Tacx FLUX 2 Smart Trainer

(0)

A FLUX 2 Smart okosgörgő a népszerű Flux Smart továbbfejlesztett változata nagyobb ellenállással és nehezebb lendkerékkel, ami szélesebb szimulációs határokat, valósághűbb kerékpáros élményt és pontosabb teljesítménymérést biztosít.

Ár 299 900 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Cikkszám: T2875.61

Márka: Garmin

Tacx NEO 2T Smart Trainer

(0)

Az ikonikus és népszerű Neo 2 Smart okosgörgő csendes és igen erőteljes direkt hajtást kapott. A motort úgy alakítottuk ki, hogy még jobb beltéri kerékpáros élményt adjon, különösen emelkedők vagy sprintek esetén. A NEO 2T Smart még csendesebb lett, és kétség kívül a legerősebb, legpontosabb és legvalósághűbb élményt adó kerékpáros tréner.

Ár 487 900 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Cikkszám: T-8000-61

Márka: Garmin

Tacx NEO Bike Smart Trainer

(0)

Ezt a forradalmian új kerékpár-tréner minden eddiginél magával ragadóbb élményt biztosít. Olyan elemekkel szereltük fel, mint a virtuális váltás, a Gear Feel (a váltáskor átugró lánc érzete), vagy a lejtő szimulálása. A NEO Bike Smart a leginnovatívabb intelligens edzőkerékpár, a lehető legvalósághűbb bringázás élményével. Kompatibilis a népszerű...

Ár 974 900 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Márka: Garmin

garancia hogyan

(0)

Legyél akár profi sportoló vagy aki az egészséges súlymegtartására törekszik, ez az okos mérleg könnyen leolvasható, színes kijelzőjével átfogó elemzést biztosít tested összetételéről.

Ár 53 900 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető