Thermacell Backpacker kültéri szúnyogriasztó - Aranyóra

18 990 Ft
4 000 Ft
Aranyóra kép
A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!
A képre kattintva nézd meg facebook profilunkat. Lájkold az oldalt és nézd meg a napi segítséget, mikor indulhat a mai arany óra.
4 000 Ft kedvezmény 14 990 Ft

Az arany óra indul: 2022-08-05 óra:perc?? hát pont ez a talány!! Legyél itt arany időben.

Választható:
A raktáron elérhető méretekből, színekből választhatsz.

Partner program:
Legyél a partnerünk! Vásárolj állandó 5-15% kedvezménnyel!

Arany óra árban választható termékek

Az "Arany óra" akció és részvételi feltételei

Hogyan?

Ezt a terméket most extra akciós áron vásárolhatod meg!

Az "Arany óra" minden munkanap egy bizonyos órája, amikor egy akciós termék akár 20-50% kedvezménnyel megjelenik webáruházunkban. Az adott óra valamely percében elérhetővé válik az Arany óra akciós terméke. Az adott időponttól kezdődően 60 perc áll rendelkezésre, hogy a legszemfülesebb regisztrált látogatónk lecsapjon rá, és megspóroljon akár több tízezer forintot.

Hogy mikor van ez az óra? Akinek sikerül ezt a talányt megoldani, az már nagy eséllyel pályázik az akciós és népszerű termék megvásárlására, hihhhhetetlen kedvezménnyel!

Aki a megjelenés után elsőként lecsap rá és megrendeli, övé az akciós termék szinte "ajándék áron"! A későn eszmélők már csak azt láthatják, melyik regisztrált felhasználónak sikerült az Arany órás terméket megszerezni.

Milyen segítséget lehet igénybe venni?

Egész nap a webshopban lógni! De kinek van erre ideje?
Ezért érdemes regisztrálni és hírlevelünket kérni, valamint a facebook profilunkat lájkolni, mert bár minden éjszaka nem küldjük el a következő nap Arany órájának időpontját levélben mert nem kívánjuk napi szinten teletenni a postaládádat, hogy melyik termék, milyen akcióban vesz részt benne, de a facebookon adunk segítséget az aranyóra kezdő időpont kitalálásához.

Ekkor csak az adott órában kell kutatnod azt a percet, amikor az akciós termék megjelenik vagy a percet tudod kitalálni és az óra lesz a talány így ha igyekszel az adott percek környékén ránézni az aranyórára a www.multinavigator.hu oldalon, akkor nagyobb az esélyed elsőnek lenni.
Az Arany órában szereplő akciós termékre is a webáruház rendelési, szállítási feltételei érvényesek, annyi kitétellel, hogy aranyóra akciós terméket csak készpénzben lehet fizetni - a bankkártyás fizetés ebben az esetben nem elfogadott! Naponta csak egy termék vesz részt az aranyóra akcióban.

A szerencsés vásárló csak a regisztrációban megadott felhasználó nevével jelenik meg az oldalon.

Mi történik, ha a szemfüles és szerencsés látogató lecsapott az Arany órára? Mindenki más láthatja melyik felhasználó a szerencsés és irigykedhet másnapig, amikor az újabb Arany óra akciós termék megjelenik oldalunkon.

Ha elolvastad az Arany óra feltételeit és elnyerte tetszésed a lehetőség, nem kell mást tenned, csak a lap tetején lévő regisztráció gombra kattints rá és tedd lehetővé magadnak, hogy nyerj.

multiNavigator.hu csapata

Az Arany óra promóció szerzői jogvédelem alatt áll! Ha további kérdésed merülne fel a kampánnyal kapcsolatban hívd az infovonalat: 1/7888888

További 7 termék ebben a kategóriában

Cikkszám: THEPSLL2

Márka: Thermacell

Thermacell kültéri...

A Thermacell kültéri szúnyogriasztó készülék - mini Lámpa hatékonyan tartja távol a készülék 21 m²-es hatósugarában a vérszívókat és egyéb rovarokat.

Ár 13 500 Ft
13 500 Ft
12 150 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Cikkszám: THEE-4

Márka: Thermacell

Thermacell vadász utántöltő...

Speciális illatanyaga föld szagú, semlegesíti az ember illatát, így vadászok is használhatják.A doboz tartalma: 4 db patron és 12 db lapka. Ezzel a szettel 48 órás teljes körű védelem biztosítható.

Ár 10 500 Ft
10 500 Ft
9 450 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Cikkszám: THEMR-450

Márka: Thermacell

Thermacell MR450 kézi...

Az MR-450 a ThermaCell megerősített kivitelű gázpatronos szúnyogriasztó készüléke gumírozott, ütésálló házzal kerül forgalomba, így bátran használható extrémebb körülmények közt is. A megerősített ház mellett LED működés visszajelzővel is ellátták.

Ár 17 590 Ft
17 590 Ft
15 835 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Cikkszám: THER10

Márka: Thermacell

Thermacell utántöltő Mega-Pack

Teljes körű védelem Thermacell szúnyogirtó készülékekhez.A 10 db patron és a 30 db egyenként 4 órás hatóidejű lapka együttesen 120 órás védelmet nyújt. 

Ár 25 200 Ft
25 200 Ft
22 680 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető