• Akciós

Garmin GPSMAP 276Cx

010-01607
262 900 Ft
223 465 Ft 39 435 Ft kedvezmény
Adóval együtt szállítási idő: kérjük érdeklődjön!
Mennyiség
Most nincs a boltban, de rendelhető

  Partner program

Vásárolj állandó 5-15% kedvezménnyel!

Leírás
  • A sokrétű GPSMAP 276C továbbfejlesztése
  • Még több érzékelő! GPS+GLONASS, magasságmérő és 3D iránytű
  • Nagy, 5" képátlójú, napfénynél is látható WVGA képernyő
  • Navigációs lehetőségek: nüvi üzemmód,kanyargós utak funkció, stb...
  • Többféle vezeték nélküli kapcsolódás: Bluetooth, ANT+ és WiFi
  • Előre betöltött Európa szabadidős térkép és 1 éves BirdsEye előfizetés
  • Még több lehetőség - BlueChart g2 és topográfiai térképek támogatása


Ha a legjobb navigációs élményt szeretné, a GPSMAP 276Cx a legjobb választás. Ez a sokrétű GPS földön, vízen vagy bárhol máshol nagyszerűen megállja a helyét. Az új 276Cx rengeteg felső kategóriás navigációs funkciót biztosít, megőrizve az eredeti 276C előnyeit. A nagy, 5" képátlójú kijelzővel, a fejlett érzékelőivel, mint a GPS+GLONASS vevő, a barometrikus magasságmérő, a 3 tengelyű iránytűvel és az átfogó hajós és szabadtéri funkcióival tökéletes utódja a híres elődjének.

Az igazi 276-os élmény

Az új GPSMAP 276Cx a legendás GPSMAP 276C-ből lett továbbfejlesztve, mely híresen a legátfogóbb Garmin navigációs készülék volt. A 276-os élmény biztosításához a Garmin megtartotta a felhasználói felület legnagyobb részét, még a billentyűzet is megegyezik az elődével. A 276-os rajongói értékelni fogják a nagy fokú személyre szabhatóságot, de le lesznek nyűgözve az új funkcióktól, mellyel kibővítették az eredeti készüléket.

Fejlett szenzorok

A GPSMAP 276Cx számos új érzékelőt kapott, például a GPS és GLONASS képes GPS vevőt, mely még kevésbé jó vételi környezetben is képes dolgozni. A jobb környezeti információkért barometrikus magasságmérő és 3 tengelyű iránytű szolgáltat adatot.

Kültéri használathoz optimalizált kezelőfelület

Tudjuk milyen fontos a jó leolvashatóság a szabadtéri navigáció során, ezért a GPSMAP 276Cx kijelzőjét úgy alkottuk meg, hogy az 5"-os, színes képernyőt még fényes nappal is jól lehessen látni. A nagyszerű betekintési szögeknek köszönhetően oldalról is jól látható, így akár műszerfalra szerelve is remekül olvasható, a gombokkal kezelhető felület pedig biztos bevitelt tesz lehetővé akár rázkódó környezetben is, például hajón vagy terepjáróban.

Gumírozott és ellenálló

A Garmin legmagasabb követelményeinek is megfelel, mivel kifejezetten ellenálló és IPX7 szabvány szerint vízálló. A Montana több, mint 4 éves tapasztalatait alapul véve biztosítjuk a stabil tartókat, melyekkel szinte bármilyen járműben rögzíthető a készülék. Tápellátás terén még nagyobb a szabadság, hiszen külső tápellátásról vagy kétféle elemes/akkumulátoros módban is használható a készülék. 3 darab AA elemmel akár 9 órán át, a gyári akkumulátorkészlettel pedig 17 órán át működhet.

Még több térkép, még több memória

Szinte mindenhol ideális társ lehet a GPSMAP 276Cx, mivel számos térképpel kompatibilis. 8GB beépített memóriájába előre betöltve található az Európa szabadidős topotérkép, melyet kiegészít az 1 éves BirdsEye előfizetés is. Ezen felül támogatja a BlueChart g2 HD hajós adatbázisokat, a Garmin TOPO térképeket, a City Navigator NT-t, és a Garmin Custom Maps funkciókat. A további bővíthetőséget a microSD memóriafoglalat biztosítja.

Még több navigáció

Megfelelő térképek használatakor a GPSMAP 276Cx további navigációs funkciókat nyújt, például a jól ismert nüvi üzemmódot vagy motorosoknak a kanyargós utak funkciót. Arra alkalmas topo térképek használatakor a készülék képes kiválasztani a kívánt tevékenységhez legjobban illő útvonalakat. Akik inkább a betöltött útvonalon vagy nyomvonalon szeretnének végigmenni, azoknak a 276Cx fejlett nyomvonal navigációt kínál.

Fejlett kapcsolódási képesség

Az új GPSMAP 276Cx számos fejlett funkcióval rendelkezik. Bluetooth headsettel összekötve hallhatja a navigációs utasításokat a sisakjában, valamint okostelefonnal társítva Active Weather előrejelzést és okos értesítéseket is láthat a kijelzőjén. A LiveTrack segítségével megoszthatja helyzetét ismerőseivel, barátaival. Mindezen felül a készülék képes Wi-Fi hálózathoz csatlakozni, így számítógép nélkül is frissítheti a szoftverét vagy töltheti fel adatait a Garmin Connect adatbázisba.

Termék paraméterek
010-01607

Egyéb

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.)
191,5 x 94,5 x 44,0 mm
Akkumulátor
újratölthető lítium-ion akkumulátor (tartozék), vagy 3 db AA akku (opcionális)
Kijelző
Nagy, 5" képátlójú, napfénynél is látható WVGA képernyő (800x480 pixel)
Bővíthetőség
microSD kártyával (nem tartozék)
Útvonal
250
Kommunikáció
WiFi, USB, Bluetooth
Nyomvonal memória
20 000, 250 elmenthető track
Javasolt felhasználás
autós, motoros, hajós navigáció
Útpontok/Kedvencek/helyszínek
10 000
Térkép
Európa szabadidős térkép
Antenna
külső
További 9 termék ebben a kategóriában

Cikkszám: 010-02037-12

Márka: Garmin

Garmin DriveSmart 55 MT-S Európa

(0)

A Garmin Drivesmart 55 mindazoknak ideális, akik szeretnek új helyeket felfedezni. Egyszerű menürendszer és könnyen áttekinthető térképek jellemzik. Fordulóról-fordulóra vezeti a céljáig a nagy fényerejű, 13,9 cm képátlójú, egész előlapot lefedő, nagy felbontású kijelzőjével és a hangos navigációs utasításaival. A Live Traffic funkcióval valós időben...

Ár 78 900 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Cikkszám: 010-02038-12

Márka: Garmin

Garmin DriveSmart 65 MT-S Európa

(0)

A Garmin Drivesmart 65 mindazoknak ideális, akik szeretnek új helyeket felfedezni. Egyszerű menürendszer és könnyen áttekinthető térképek jellemzik. Fordulóról-fordulóra vezeti a céljáig a nagy fényerejű, 17,7 cm képátlójú, egész előlapot lefedő, nagy felbontású kijelzőjével és a hangos navigációs utasításaival. A Live Traffic funkcióval valós időben...

Ár 97 900 Ft
Bővebben
rendelhető, kifogyóban