• Akciós

Garmin DriveAssist 51 LMTS Európa

010-01682-17
108 900 Ft
102 900 Ft 6 000 Ft kedvezmény
Adóval együtt szállítási idő: kérjük érdeklődjön!
Mennyiség
Most nincs a boltban, de rendelhető

  Partner program

Vásárolj állandó 5-15% kedvezménnyel!

Leírás
  • könnyen használható navigációs készülék fejlett navigációs funkciókkal, ráfutásos ütközésre figyelmeztetéssel és 5"-os, kapacitív kijelzővel
  • előre betöltött, készülék élettartamig ingyenesen frissíthető Európa térkép
  • valós idejű forgalmi információs szolgáltatás
  • beépített menetrögzítő kamera opcionális hangfelvétellel
  • bluetooth telefonkihangosítás és Live szolgáltatások
  • beépített Wi-Fi a kényelmes frissítésekhez

Élvezze a menetrögzítő kamerák kényelmét a Garmin DriveAssist, beépített kamerás navigációs készülékével. Ez a GPS számos okos funkciót nyújt, például Bluetooth vezeték nélküli kihangosítást és valós idejű szolgáltatásokat, valamint olyan, a kamerán alapuló, vezetési segítséget, mint a ráfutásos ütközésre vagy a sávelhagyásra figyelmeztetést.

Beépített menetrögzítő kamera

Akkor hasznos igazán a DriveAssist beépített, kompakt kamerája, amikor a leginkább van szüksége szemtanúra. Folyamatosan rögzíti a vezetését és opcionálisan a járműben hallható hangokat is. Az eseményeket a beépített gyorsulásmérő figyeli, míg a GPS gondoskodik róla, hogy mindig pontos hely- és időadata is legyen. Cserélhető microSD kártyájáról könnyedén visszajátszhatja a felvételeket az ingyenes VIRB alkalmazásunkkal arra alkalmas okostelefonján vagy tabletjén.

Valós idejű szolgáltatások útja során

Kerekedjen felül a forgalmi akadályokon és keressen alternatív, időtakarékos útvonalakat, majd a valós idejű adatok segítségével kerülje el a parkolóhelyek keresését (nem minden területen érhető el). A forgalmi információkért és a valós idejű időjárásadatokért töltse le a SmartPhone Link alkalmazást arra alkalmas telefonjára (a szolgáltatás a telefon adatkapcsolatát használja, mely további díjakkal járhat), mely közvetlenül a DriveAssist készülékére küldi át az adatokat. Egyes helyeken láthatja a szabad parkolók számát, a parkolási díjakat vagy éppen LiveTrack, valós idejű követést indíthat, melynek köszönhetően barátai, ismerősei láthatják, merre is jár a hosszú úton

Kamerán alapuló vezetést segítő funkciók

Használja ki a Garmin DriveAssist készülék egyedi előnyeit vezetése során. Ha a járműve a dugóban araszol, a DriveAssist a forgalom elindulását is képes jelezni, vagy az autópályán haladva éppen az elől haladó, lassuló jármű miatt adhat ráfutásos ütközés figyelmeztetést. Figyelmezteti, ha kisodródik a forgalmi sávjából, vagy ha egyirányú utcába fordulna be a rossz irányból. Amint közeledik úti céljához, megjelenik a kamera képe és egészen a házig vezeti egy jól látható nyíl segítségével.

Vezetői riasztások: Ismerje környezetét

Hogy még biztonságosabb legyen a vezetés, a Garmin DriveAssist jelzi az éles fordulókat, sebesség-változásokat, vasúti átjárókat vagy a vadveszélyt. Ezen felül a navigátor figyelmezteti, ha behajtana egy egyirányú utcába, vagy ha iskola van a közelben. A sebességmérő kamerákról is értesítést kaphat (előfizetés szükséges), a hosszabb utakon pedig a fáradtsága miatt javasol megállókat a készülék.

A DriveAssist okos funkciói

Ha arra alkalmas, Bluetooth-képes okostelefonnal párosítja a DriveAssist készülékét, számos nagyszerű funkciót érhet el anélkül, hogy a kormányt el kellene engednie. Fogadjon és indítson hívásokat és lássa az okos értesítéseket a navigációs készüléke kijelzőjét használva. Láthatja a bejövő hívások adatait, megjelenítheti a szöveges üzeneteket és naptári információkat anélkül, hogy telefonjáért kellene nyúlnia.

Esemény érzékelés

Ismerősei megnyugodhatnak, hiszen a DriveAssist egy esetleges esemény alkalmával automatikusan képes üzenetet küldeni egy előre megadott címzettnek. Ha nem állítja meg a visszaszámlálást, ismerőse az esemény helyének koordinátáival együtt kap egy szöveges üzenetet, így könnyebben megtalálhatja.

Élje át ismét az utazást a Travelapse segítségével

Használja a beépített kamerát a következő útja megörökítésére. A Travelapse funkció rögzíti a látványos utazást, majd az ingyenes VIRB alkalmazással egy rövid összefoglalót készíthet belőle arra alkalmas okostelefonjával. Ha kész a rövidfilm, megoszthatja azt a közösségi hálózatokon, így bármikor újraélheti az utazást.

Jobb utazások a TripAdvisorral

Ha ismeretlen területen jár, jó, ha valami a helyes irányba tudja terelni. Ezért található meg a TripAdvisor a Garmin DriveAssist navigációs készülékekben. Nézze meg az Érdekes Pontok (POI) értékeléseit, így láthatja, melyik hotel, étterem vagy látványosság a legmegfelelőbb az útja során. Így a legnagyobb utazási oldal adatai érhetőek el az autójában, segítve, hogy útja során több hasznos és érdekes dolgot láthasson. Ezen felül a beépített utazástervező segítségével számos szórakoztató úticélt szúrhat be az útvonalába.

Maradjon naprakész a Wi-Fi segítségével

A DriveAssist GPS-e Wi-Fi-t is tartalmaz, így még könnyebbé vált a térképek és szoftverek naprakészen tartása. Ha egy új frissítés jelenik meg és az otthoni hálózata közelében van, a készülék automatikusan megjeleníti az értesítést, majd ha hálózati töltőre csatlakoztatta a GPS-t, az akkumulátor töltése mellett a térképe is megfrissül.

Találja meg pontosan az úti célját

A Direct Access funkció segít az olyan bonyolult úticélok esetében, mint a bevásárlóközpontok, repülőterek, ahol fontos, hogy melyik parkolóban áll meg a kívánt üzlet vagy bejárat szempontjából.

Még több találat a Foursquare segítségével

A Foursquare használatával a Garmin DriveAssist milliónyi további helyet, éttermet és szórakozási lehetőséget kínál. Legközelebbi útján így lehet, hogy egy új kedvenc helyet talál!

Több navigációs lehetőség arra alkalmas Garmin okosórával

Ha arra alkalmas Garmin okosórával (külön vásárolható) társítja, navigációs segítséget kaphat közvetlenül a csuklóján, így parkolás után az utolsó métereket is biztonsággal teheti meg. Nem kell ezentúl aggódnia, hogy nem találja meg autóját a zsúfolt parkolóban, az okosórája iránytűvel mutatja az utolsó ismert parkolási helyét.

Együttműködik a Garmin tolatókamerával

A teljes navigációs megoldásért kapcsolja össze Garmin DriveAssist készülékét a BC 30 vezeték nélküli kamerával (külön vásárolható), és máris láthatja tolatáskor a járműve mögött található további járműveket, gyalogosokat vagy egyéb akadályokat.

Készülék kezelése egy központi helyen

Használja a Garmin Express alkalmazást, hogy a Garmin DriveAssist naprakész legyen. A Garmin Express segítségével egyszerű a szoftverek és térképek frissítése, a kedvenc pontjainak lementése vagy hangok, járművek telepítése.

Termék paraméterek
010-01682-17

Egyéb

GPS vevő típusa
GPS
Akkumulátor
Újratölthető lithiumion
Kijelző
11.1 x 6.3 cm 127 cm képátló 480 x 272 képpont WQVGA színes TFT fehér háttérvilágítással
Sávinformáció
van
Úticélok automatikus rendezése optimális bejárás érdekében
nem
Térképlefedettség
Előre betöltött teljes Európa térkép készülék élettartamra szóló ingyenes frissítéssel
Méret
14 x 8.4 x 2.1 cm 2.6 cm kamerával együtt
Kamera
van ráfutásos és sávelhagyásra is figyelmeztet külső kamera is csatlakoztatható
Kimondja az utcaneveket
igen, de csak angol nyelven
Fénykép navigáció geotaggelt fényképekre navigáció
Nem
Memória
Flash memória 2 x microSD 1 db. mellékelve a videofelvételhez
Hangutasítások
igen
Útpontok/Kedvencek/helyszínek
1000
FM forgalmi információ
igen
3Ds térképnézet
Igen
Bluethooth kihangosító
van
További 9 termék ebben a kategóriában

Cikkszám: 010-02037-12

Márka: Garmin

Garmin DriveSmart 55 MT-S Európa

(0)

A Garmin Drivesmart 55 mindazoknak ideális, akik szeretnek új helyeket felfedezni. Egyszerű menürendszer és könnyen áttekinthető térképek jellemzik. Fordulóról-fordulóra vezeti a céljáig a nagy fényerejű, 13,9 cm képátlójú, egész előlapot lefedő, nagy felbontású kijelzőjével és a hangos navigációs utasításaival. A Live Traffic funkcióval valós időben...

Ár 78 900 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Cikkszám: 010-02038-12

Márka: Garmin

Garmin DriveSmart 65 MT-S Európa

(0)

A Garmin Drivesmart 65 mindazoknak ideális, akik szeretnek új helyeket felfedezni. Egyszerű menürendszer és könnyen áttekinthető térképek jellemzik. Fordulóról-fordulóra vezeti a céljáig a nagy fényerejű, 17,7 cm képátlójú, egész előlapot lefedő, nagy felbontású kijelzőjével és a hangos navigációs utasításaival. A Live Traffic funkcióval valós időben...

Ár 97 900 Ft
Bővebben
rendelhető, kifogyóban