Leatherman termékek kínálatunkban

A Leatherman a kereskedelmi megnevezése annak a multifunkcionális kéziszerszámokat gyártó vállalatnak, amelynek neve Leatherman Tool Group. A vállalat székhelye az Egyesült Államokbeli Oregon állam legnépesebb városában, Portlandben található. A céget 1983 júliusában alapította Timothy S. Leatherman és Steve Berliner azzal az ötlettel, hogy hordozható, többfunkciós szerszámokat kellene gyártani. Még ebben az évben a Leathermann piacra dobta első PST (Pocket Survival Tool-Zseb Túlélőszerszám) többfunkciós szerszámát. A vállalat közel harmincéves múltra tekinthet vissza, amely során közvetlenül irányították új külsejű szerszámaikkal a többfunkciós kéziszerszámok piacát, melynek elsődleges felhasználói a katonák, illetve a különféle mentési munkálatokban résztvevők.

34 termék található.

1-24 / 34 elem mutatása

Cikkszám: 832936

Márka: Leatherman

Leatherman Bond

Napi, ház körüli barkácsoláshoz készült multiszerszám, kedvező áron: javításokhoz 14 szerszámfunkciót tartalmazó kéziszerszám. A lekerekített markolatrészek kényelmesebbé teszik a fogását. Tartozéka egy gyöngyvászon tok, de külön övcsipesz is vásárolható hozzá.

Ár 22 990 Ft
22 990 Ft
20 691 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Cikkszám: LTG930350

Márka: Leatherman

Leatherman pót drótvágó pengék

Amennyiben MUT/Surge/OHT/ST300 szerszámában a drótvágó él kicsorbult és nem tudja már kiköszörülni, akkor ezzel a cserekészlettel újjávarázsolhatja fogóját.

Ár 5 990 Ft
5 990 Ft
5 391 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk