GPS Trade Kft és a Multinavigator.hu szállítási rendje

A GLS futárszolgálat szállítási díjaiból, amely minimum 1750Ft ( amely súly és érték arányában növekszik maximálisan 1500Ft térítést terhelünk rá a vásárlónkra ) a szállítási költség számítás a következők alapján történik:

  1. Amennyiben a kosár tartalma a nem haladja meg a 20.000Ft értéket vagy az adott termék akciós, úgy a szállítási költségből 1.500Ft a vásárlót terheli.
  2. Amennyiben a kosár tartalma a nem akciós termékekből eléri vagy meghaladja a 20.000Ft értéket úgy a teljes szállítási költséget a multiNavigator.hu fizeti a vásárló helyett.
  3. Szoftverek licencek vásárlásakor, mivel a szállítás interneten keresztül történik a vásárlót értéktől függetlenül költség mentes.
  4. Amennyiben partner státuszban vásárol akkor a "20.000F térték" határ "50.000Ft értéken" kerül limitálva.
  5. Más, nem általunk üzemeltetett oldalakon ettől eltérő szállítási információkért felelősséget nem vállalunk.

Figyelem: A 14 napon belüli vásásárlástól való elállás esetén amennyiben a szállítási költséget az érték besorolás alapján a multiNavigator.hu fizette, a szállítási költség a vásárlót terheli mely költség a termék visszafizetésekor leszámításra kerül.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A kiszállítás időpontja és rendje

A munkanap 11 óráig beérkező (és szükség esetén visszaigazolt) megrendeléseket a következő munkanapon az ország teljes területén a GLS futárszolgálat házhoz kézbesíti 8 és 17 óra között.

Ezen belül az időpont pontosabban nem határozható meg, hiszen a futár saját ütemezés szerint teríti az aznapi küldeményeket adott körzetben. Jelen esetben a szállítás gyűjtő fuvarozást jelent, ahol a csomagokat egy gyűjtőpontra begyűjtik (jelen esetben a szállítótól), majd a címzetteknek területi porciózás után, adott sorrendben kiszállítják. A kézbesítés legtöbbször munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű a napközbeni tartózkodási helyet megadni oly módon, hogy a futár biztosan és gyorsan képes legyen beazonosítani a helyszínt.

A mobil telefonszám vagy telefonos elérhetőség megadása ajánlott, hogy a futár bizonytalankodás esetén azonnal felvehesse önnel a kapcsolatot, és egyeztetni legyen képes a csomagátadásról. Amennyiben a futár nem találja meg Önt a megadott címen, értesítőt hagy és az értesítőben szereplő telefonszámon kell egyeztetni vele egy újabb kiszállítási időpontot (a szállítási költség az ilyen esetekben megismételt kiszállítást is tartalmazza).

A futárszolgálat az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket ezért a GLS kiszállítás akár a legkisebb faluba is kérhető. További információ kérhető ügyfélszolgálatunktól 1 / 7-888-888 vagy akár közvetlenül a futárszolgálat ügyfélszolgálatától a fuvarlevélszám ismeretében is a: 20/890-0660*-as telefonszámon, +3601/802-0265, vagy a www.gls-group.eu weboldalon.

A szállítási költség mindenkor függ a csomag tömegétől/térfogatától és az utánvétel értékének nagyságától. Az Internetes kereskedői oldal a virtuális bevásárló kosár mellett mindenkor feltüntetésre kerül a kiszállítás költsége. A kiszállítás költségéből az GPS TRADE Kft adott összeget átvállal, amelynek összege mindenkor függ a megrendelt tételek tömegétől és értékétől. Minden csomagban áfás számlát talál, amely a szállítási költséget is tartalmazza. Utánvétes kiszállítás esetén a futárnak készpénzben kell kifizetni a vételárat. Mindenkor a csomagban található, a számlázási címre kiállított kereskedelmi számla tartalmazza a szállítási költséget.

Banki fizetés esetén a futárnak készpénzben fizetni nem kell!

Posta

Ezen szállítási opció kizárólag külön kérésre, egyeztetés után lehetséges. A munkanap 10 óráig beérkező (és szükség esetén visszaigazolt) megrendeléseket tudjuk aznap postára adni, így az esetek többségében a következő munkanap viszi házhoz a helyi postás (az esetek 90 %-ban). Bruttó 20.000Ft feletti küldemény esetén a postai kiszállítás díja lényegesen magasabb költséget képvisel így csak előzetes egyeztetés esetén van rá lehetőség. Mindenkor a csomagban található, a számlázási címre kiállított kereskedelmi számla tartalmazza a szállítási költséget.

Aznapi kiszállítás futárral (Budapest területén belül)

Munkanapokon lehetőség van saját futárunk igénybe vételére is. A 10 óráig leadott rendelések estén egyeztetés után tudjuk garantálni az aznapi kiszállítást, de lehetőség szerint igyekszünk teljesíteni a később érkezett megrendeléseket is.

Ez a szolgáltatás csak Budapest területére kérhető. A szállítási költség a normál szállítási költség felett + bruttó 1490Ft. Fizetni készpénzben a futárnak kell, amennyiben utánvétes kiszállítást választott. Mindenkor a csomagban található a számlázási címre kiállított kereskedelmi számla tartalmazza a szállítási költséget.

Minden fenti szállítási mód tartalmazza a csomagolás, szállítás, telefonos egyeztetés minden költségét. További információért hívjon minket a 1 / 788-88-88-as telefonszámon, vagy írhat nekünk a rendeles(kukac)gpstrade.hu e-mail címre.

Az árlistákban előforduló esetleges hibákért megértésüket kérjük!

Arany óra -
Segítség a facebookon

Cikkszám: 010-02294-13

Márka: Garmin

Garmin Index S2 okosmérleg

Ismertető(k): 0

Legyél akár profi sportoló vagy aki az egészséges súlymegtartására törekszik, ez az okos mérleg könnyen leolvasható, színes kijelzőjével átfogó elemzést biztosít tested összetételéről.

Ár 53 900 Ft
Bővebben
nincs raktáron, de rendelhető

Cikkszám: MERU012

Márka: Meru

Meru Magnesium Oil

Ismertető(k): 0

Azonnali segítség lehet izomgörcsök esetén. magnézium olaj bőrön keresztül felszívódva - kikerülve az emésztőrendszert - rövid időn belül, közvetlenül az érintett területen hasznosul. Nem okoz hasmenést. Helyreállíthatja a magnéziumszintet, segítheti a megfelelő izomműködést. Támogathatja a megfelelő izomműködést, a sérülések megelőzését, a regenerálódást...

Ár 1 490 Ft
Bővebben
raktáron

Cikkszám: MERU010

Márka: Meru

Meru Flex Mobility Complex Gel

Ismertető(k): 0

A MERU sportkrémek, sportgélek különlegessége, hogy kombinálja a sportkrémek kiemelkedő tulajdonságait a bőrápoló-bőrtápláló készítmények előnyeivel. Több, mint hagyományos sportkrémek! A MERU funkcionális sportkrémek bőrápolók is egyben kapszulákba zárt E-vitaminnal. Az felkenéskor felszabadul, és extra ápolást, táplálást nyújt a bőrnek. Gyors...

Ár 1 990 Ft
Bővebben
raktáron
Összes új termék
  • jobb hasáb banner

    jobb hasáb banner