Az „Arany óra” minden nap egy bizonyos órája, amikor egy akciós termék akár 20-50% kedvezménnyel megjelenik webáruházunkban. Az adott óra valamely percében elérhetővé válik az Arany óra akciós terméke. Az adott időponttól kezdődően 60 perc áll rendelkezésre, hogy a legszemfülesebb regisztrált látogatónk lecsapjon rá, és megspóroljon akár több tízezer forintot.

A kézre kattintva nézd meg facebook profilunkat. Lájkold az oldalt és nézd meg a napi segítséget, mikor indulhat a napi arany óra

Hogy mikor van ez az óra? Akinek sikerül ezt a talányt megoldani, az már nagy eséllyel pályázik az akciós és népszerű termék megvásárlására, hihhhhetetlen kedvezménnyel!

Aki a megjelenés után elsőként lecsap rá és megrendeli, azé az akciós termék szinte „ajándék áron”! A későn eszmélők már csak azt láthatják, melyik regisztrált felhasználónak sikerült az Arany órás terméket megszerezni.

Milyen segítséget lehet igénybe venni?

Egész nap a webshopban lógni! De kinek van erre ideje? Ezért ha már regisztráltál a hírlevelünkre érdemes feliratkozni, sőt a facebookon „lájkolni” az oldalunkat, mert ,minden nap adunk segítséget a nap arany órájának időpontjára vonatkozóan. . Hogy éppen a percre vagy az órára vonatkozó kérdést teszünk fel az mindig változik, de lehet, hogy mindkettőre adok fejtvényt és akkor percre pontosan te lehetsz az első. A facebookot akkor is elérheted az információt még ha nem vagy regisztrálva a közösségi oldalon.

Oldalunk a Facebookon

Az Arany órában szereplő akciós termékre is a webáruház rendelési, szállítási feltételei érvényesek! Az Arany óra akció keretében lecsapott termék ellenértékét csak KÉSZPÉNZBEN vagy UTÁNVÉT (szállítási költség + 1500 Ft) áll módunkban elfogadni. Induláskor naponta egy termék vesz részt az Arany óra akcióban.

A szerencsés vásárló csak a regisztrációban megadott felhasználó nevével jelenik meg az oldalon.
Mi történik, ha a szemfüles és szerencsés látogató lecsapott az Arany órára? Mindenki más láthatja melyik felhasználó a szerencsés és irigykedhet másnapig, amikor az újabb Arany óra akciós termék megjelenik oldalunkon.

Ha elolvastad az Arany óra feltételeit és elnyerte tetszésed a lehetőség, nem kell mást tenned, csak a lap tetején lévő regisztráció gombra kattints rá és tedd lehetővé magadnak, hogy nyerj.

FONTOS!

Miután lecsaptad az adott napi Arany órát nincs más dolgot, mint megvárni, hogy kollégánk felvegye veled a kapcsolatot!

multiNavigátor terepfutók boltja, Népliget

Az Arany óra promóció szerzői jogvédelem alatt áll! Ha további kérdésed merülne fel a kampánnyal kapcsolatban hívd az infovonalat: 7 888 888