Üzletünk és szervizünk a Népliget északi sarkánál, a Kőbányai út és a Könyves Kálmán körút kereszteződésétől néhány lépésre található. Az üzlet könnyedén megközelíthető gépjárművel, illetve tömegközlekedéssel B.M.V. ( Busz - metró - Villamos) A Nagy Lovas Áruház messziről is jól látszik, ami első alakalommal segít a tájékozódásban. Üzletünk a Mol benzinkút és McDonald's mögött van a Nagy lovas áruház autó parkolóján keresztül az üzlet bejárata elérhető. A gépjárművel érkezők a Nagy Lovas áruház parkolójában ingyen parkolhatnak. Amennyiben a Kőbányai út felől a Nagy lovas áruházon keresztül érkezik a Lovas áruház bejáratán keresztül, annak bal kéz felőli parkolóba átjárással is elérhető az üzlet bejárata 10:00-tól.

Mit javítunk?

Szervizünkben az általunk forgalmazott futócipőket, sportórákat, navigációs készülékeket javítunk. Továbbá Hanwag bakancsok garanciális és garancián túli javítását is intézzük.

  • A szervizünkbe behozott készülékeknél hibafeltárást követően a javítás költsége megállapítható.
  • A hibafeltárás után a javításról árajánlatot adunk, melyet az ügyfél elfogadhat és visszautasíthat.
  • Amennyien a szervizünk a munkát elvállalja és a hibafeltárás eredményéről tájékoztatást ad, de az ügyfél nem kívánja a szolgáltatást igénybe venni, úgy a bevizsgálás költsége 3000 Ft
  • Amennyiben szervizünk a hibafeltárást elvégezte és kiderül, hogy alkatrészhiány vagy a hiba jellege miatt a javítás nem megoldható akkor bevizsgálás költsége az ügyfelet nem terheli.

Mikor?

Javításra nyitva tartási időben tudunk átvenni terméket. Azonnali, megvárható szervizelést kizárólag előre egyeztetett időpontban vállalunk! Rendszerint röviden át kell beszélnünk, mi a hiba, milyen javítási lehetőségek vannak, ezért kérünk ne a zárás előtti percekben érkezz hozzánk!

Szokásos nyitva tartás

hétfő-péntek 9:00–18:00
szombat 10:0–13:00
vasárnap zárva


Az ünnepek környékén ettől eltérő nyitva tartás is lehet. Kapcsolati oldalunkon ezt időben jelezzük

Mennyiért?

Futócipő javítás árak

Sportóra javítás árak

Hanwag bakancs garanciális
és fizetős javítása

Bejárat az udvarban, ahol szabad a parkoló

Itt található szervizünk a térképen