Bevezető

A multiNavigator.hu és a GPS Trade kft. lehetőséget ad mindazoknak akik rendszeres látogatói oldalainknak, illetve üzletünknek, hogy az általunk felkínált termékekhez még kedvezményesebben hozzájussanak.

prartnerprogram-cikkbe.jpg

Ki juthat hozzá és mit kell tenniük ehhez?

Csak tartsák meg jó szokásukat, hogy meglátogatják oldalunkat, vásárolnak minőségi sportfelszereléseinkből vagy navigációs telekommunikációs eszközeinkből.

Mit kínálunk, és hogyan lehet valaki Partner-látogató?

  • Terméktípustól függően 5-15% kedvezményt, előzetes értesítést a tervezett akciókról hírlevélben, így annak indulása előtt már megvásárolhatja a kedvenc termékét olcsóbban és nem kell attól tartania, hogy az akciós készlet elfogy.
  •     Ha már beregisztrált oldalunkra, lépjen be a profiljába és jelölje be a kérek hírlevelet jelölőnégyzetet. Azon kedves látogatóink részesülhetnek Partner-kedvezményekbe, akik a heti-kétheti rendszerességgel megírt és kiküldött hírleveleinket olvassák. (Az olvasást nem tudjuk ellenőrizni, de legalább abban a hitben vagyunk, hogy érdeklik partner látogatóinkat híreink, esetleges akcióink.)
  •     Ha már beregisztrált oldalunkra, nem kell mást tennie, mint az Interneten keresztül rendeljen/foglaljon bármilyen akciós vagy lista árú terméket úgy, hogy a vásárlások értéke érje el a 35 000 Ft értéket és legalább három terméket tartalmazzon. A vásárlások külön is történhetnek a rendszer az értékhatárt és a vásárlások számát figyeli.
    Hírlevél feliratkozás
  •     Ha már beregisztrált felhasználónk, aki kér hírlevelet és vásárolt már valaha is nálunk a webáruházon keresztül és az előzőekben leírt feltételek teljesültek (35 000 Ft értéket és legalább három terméket tartalmazott a vásárlása), akkor automatikusan megkapja a Partner-felhasználó/látogató státuszt az adott évre és automatikusan már a kedvezményes Partner-árakon rendelhet webáruházukban, és veheti át az interneten megrendelt termékeket üzletünkben.
  •     Amennyiben a Magyar Természetbarát Szövetséget által kibocsátott Természetbarát/Turista Kártya birtokosa, úgy szintén automatikusan jogosult a Partner-kedvezményekre (Ekkor a következőket kell tennie: ha már regisztrált felhasználó az oldalunkon, akkor egy e-mailt küld az e-mail címére, a felhasználó nevének megjelölésével, és a Természetbarát / turistakártya számával. Így kérheti átregisztrálását a Partner Programba. Ha még nem regisztrált felhasználónk, akkor regisztráljon be oldalunkra és a regisztrációt követően küldjön egy emailt az e-mail címére, a felhasználó nevének megjelölésével, és a Természetbarát/turistakártya számával. Ezt az emailt azért praktikus elküldeni, hogy a kollégánk minél hamarább le tudja ellenőrizni a kártya valódiságát és az átregisztrálást végrehajtsa és már Partner felhasználóként tudjon vásárolni.)
  •     Amennyiben olyan tájfutó-sportegyesület vagy sportklub tagja amellyel a GPS Trade kft. partneri együttműködést kötött, úgy azon felhasználók is automatikusan jogosultak a partnerprogram részesei lenni. (Ekkor a következőket kell tennie: ha már regisztrált felhasználó az oldalunkon, akkor egy e-mailt küld a e-mail címére, a felhasználó nevének és a sportegyesületének megjelölésével kéri átregisztrálását a Partner Programba. Ha még nem regisztrált felhasználónk, akkor regisztráljon be oldalunkra és a regisztrációt követően küldjön egy emailt az e-mail címére, a felhasználó nevének és a sportegyesületének/sportklubjának megjelölésével. Ezt az emailt azért praktikus elküldeni, hogy a kollégánk minél hamarább le tudja ellenőrizni a jogosultságot és az átregisztrálást végrehajtsa és már Partner-felhasználóként tudjon vásárolni)
  •     Amennyiben olyan sportegyesület vagy sportklub tagja amellyel a GPS Trade Kft. partneri együttműködést kötött, úgy azon felhasználók is automatikusan jogosultak a partnerprogram részesei lenni. (Ekkor a következőket kell tennie: ha már regisztrált felhasználó az oldalunkon, akkor egy e-mailt küld az e-mail címére, a felhasználó nevének és a sportegyesületének megjelölésével kéri átregisztrálását a partnerprogramba. Ha még nem regisztrált felhasználónk, akkor regisztráljon be oldalunkra és a regisztrációt követően küldjön egy emailt a e-mail címére, a felhasználó nevének és a sportegyesületének/sportklubjának megjelölésével. Ezt az emailt azért praktikus elküldeni, hogy a kollégánk minél hamarább le tudja ellenőrizni a jogosultságot és az átregisztrálást végrehajtsa és már partner felhasználóként tudjon vásárolni.)
  •     Amennyiben az adott év január 1. és december 31. között a webáruházunkon keresztül legalább három különböző típusú terméket megrendel, kifizet és átvesz, és a vásárlások összege eléri az 35 000 Ft-ot, akkor automatikusan megkapja Partner-státuszt és már kedvezményes árakat látja és tud vásárolni, amennyiben bejelentkezve látogatja oldalunkat. (A három különböző termék és az 35 000 Ft-os vásárlás nem kell, hogy egy rendelésben szerepeljen, de a Partner-státusz onnantól él, ahogy a három termék és a 35 000 Ft határt átlépi.)


Milyen egyéb feltétele van a Partner-státusznak?

Minden partnerünknek küldünk hírlevelet maximálisan heti rendszerességgel, amelyben tájékoztatjuk Partnereinket aktuális akcióinkról vagy friss hírekről, amelyek a tevékenységünket és termékeinket érintik. Amennyiben valaki lemondja a hírlevelet, úgy a Partnerségből automatikusan kikerül.

Érvényesség, mértéke, további kedvezmények, szállítási költség

Mekkora lehet a Partner-kedvezmény mértéke?

A Partner-kedvezmény mértéke mindenkor a GPS Trade kft. és a multiNavigator.hu által megadott Partner-ár, amely függ a termék típusától, márkájától, illetve akciós státuszától. A Partner-kedvezmény mértéke 5-15% között mozog általában. A Partner-kedvezmény mértékéről minden esetben az üzemeltető dönt és a mértékét jogában áll módosítani (akár csökkenteni, akár növelni). Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Akciós árból van-e további Partner-kedvezmény?

Elképzelhető egyes termékeknél, hogy Partner vásárlóinknak különösen kedvezni szeretnénk, s az akciós árnál még olcsóbban vásárolhatják meg az adott terméket.)

Mi van a szállítási költséggel Partner-ár esetén?

Mivel a Partner-ár legtöbb esetben lényegesen nagyobb kedvezményt nyújt, mint a szállítási költség, ezért az 50 000 Ft feletti vásárlás esetén a Partner-áras vásárlás mellett tudjuk vállalni az 1500Ft-os szállítás költséget. És a boltban díjmentesen is át lehet venni a megrendelt terméket/termékeket.

Ki nem lehet Partnere a multiNavigator.hu-nak?

Aki bármilyen formában megkárosítja a GPS Trade kft-t vagy árt a multiNavigator.hu portálnak és webáruház jó hírnevének.

Összefoglalás

Partner-kedvezményes áron azon kedves ügyfeleink és vásárlóink tudnak vásárolni, akik a termékeket interneten keresztül rendelik meg/foglalják le úgy, hogy Partner-státuszú felhasználóként jelentkeznek be.
A terméket futárral kérik kiszállítani vagy személyesen veszik át üzletünkben vagy olyan sportrendezvényen veszik át, amelyen részt veszünk kiállítóként.

FIGYELEM!!!! A HELYSZÍNI BEMONDÁSRA, MISZERINT „ÉN PARTNER VAGYOK” NEM ÁLL MÓDUNKBAN A PARTNERÁRAT MEGADNI! A PARTNERÁR ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ AZ INTERNETES RENDELÉS ELENGEDHETETLEN FELTÉTEL!

Azon rendezvények, amelyeken részt veszünk, azoknak adatai fent lesznek a honlapon, így a rendeléskor a megjegyzés rovatba fel lehet tüntetni az áruátvételt.

A Partner-státusz tárgyévi fenntartásához mire van szükség?

Az előző vagy az adott év (december 31-ig) folyamán legalább 3 db termék vásárlása és legalább 35 000 Ft értékű vásárlás internetes webáruházunkon keresztül.