Silva Cross Trail 7XT

71 190 Ft
60 512 Ft
38003

Azoknak a futóknak, kerékpározóknak, sífutóknak és túrázóknak javasoljuk, akik gyakran vannak kint a szabadban hosszú időre, és az eső sem riasztja vissza a sportolástól. Többféle kiegészítő tartozik hozzá a fejpánton kívül.

71 190 Ft
Adóval együtt szállítási idő: 1 munkanap
Mennyiség
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

  Partner program

Legyél a partnerünk! Vásárolj állandó 5-15% kedvezménnyel!

Ennek a terméknek 1 500 Ft a szállítási költsége, amit mi fizetünk.

A termékre 1 év gyári garanciát biztosít a gyártó/forgalmazó.

Leírás

A Cross Trail 7XT a szabadtéri sportok igazi szerelmeseinek való. Vékony, de nagy teljesítményű, újratölthető 3,5 Ah-s akkumulátorral, valamint sok kiegészítővel rendelkezik a különféle rögzítési lehetőséghez. A kiváló üzemidő és a rugalmas rögzítési lehetőségek kombinációja ideális választássá teszi ezt a kompakt fejlámpát futáshoz, síeléshez, kerékpározáshoz vagy teljesítménytúrázáshoz.

Továbbfejlesztett akkumulátora könnyebb és laposabb a korábbiaknál, így fejen is kényelmesebb. Elhelyezhető tarkónál a fejpánton, de a tartozék kábellel zsebre is tehető.


A korábbiaknál vékonyabb, de nagy teljesítményű 3,5 Ah-s akkumulátora USB-ről tölthető. A lámpát kis fényerőn (80 lumen) akár 16 órán át is szolgáltat energiát, ami még -5°-on is 14 órára tehető. Teljes fényerőn is 8 órán át világít. A rajta lévő kijelző jól mutatja a töltöttségi szintet használat közben is. Lemerülés előtt figyelmeztet. Rendelkezik egy automatikus tartalék üzemmóddal, amelyen még 30 percig biztosít annyi fényt, amellyel biztonságosan haza lehet jutni.

Kiegészítők egész sora teszi sokoldalúvá a Coss Trail 7XT fejlámpát. Az akkumulátortartó a fejpántra rögzítést segíti. A kerékpáros rögzítő legtöbb sisakhoz alkalmas, de akár kormányra is fel lehet fogatni. A hosszabbító kábel összeköttetést arra az esetre, ha zsebben, vagy hátizsákban tartanánk inkább az akkut. A kábelvezetők helyén tartják a vezetékeket. Egy pánt pedig a kerékpárvázhoz rögzítésre szolgál.

 • fejpánt
 • 3.5 Ah akkumulátor
 • akkutartó
 • sisak adapter
 • kerékpár kormány adapter
 • tépőzáras szalag kerékpárvázhoz
 • töltőkábel
 • hosszabbítókábel
 • kábelvezetők

A Silva Flow Light technológiáról

A Silva intelligens világítási módja a fókuszált főfény mellett egy szélesebb fénynyalábot is ad, hogy a környezetünket is lássuk magunk körül, ne csak távolra világítson. A sokoldalú felhasználási lehetőséget növeli ennek továbbfejlesztése, a Flow Ligth. A rendszer lényege, hogy a gyors helyzetváltoztatással járó sport (mint pl. kerékpározás) erősen fókuszált, távolra ható főfénnyel világít, a szélesebb, szórt fény mellett. Közepes tempónál (mint pl. a sífutás) ez az arány a szélesebb szórt fény javára változik, míg a relatíve lassabb mozgáshoz igazodva a fókuszált fény helyét átveszi a széles, nem fókuszált fény. A váltás fokozatmentes, a lámpa foncsor döntésének megfelelően változik a foncsor fordításával. Azaz minél jobban a lábunk irányába világítunk, annál jobban a szórt homogén fény veszi át a teljesítményt a központosított távoli erős fénnyel szemben.

A fejlámpa és összes tartozéka jól átgondolt rendszert alkot, ami könnyűvé teszi a tetszés szerinti használatot. A széles, csúszásgátlós fejpánt kényelmes és kiegyensúlyozott rögzítést ad. A kerékpáros sisakra rögzítő adapterrel lehet felfogatni, de akár a fejpánt is alkalmassá tehető rá, mivel a hátsó akkutartót könnyű levenni róla.

Termék paraméterek
38003

Javasolt felhasználás

futáshoz
igen
kerékpározáshoz
igen
síeléshez
igen
túrázáshoz
igen
barlangászathoz
nem
munkavégzéshez
nem

Világítás

Fényáram
600 lumen
Hatótáv
50/80/140 méter

Üzemeltetés

Áramforrás
3.3Ah Liion akku ésvagy 4 db AA elem külső elemtartóban
Üzemidő
8-16 óra

További jellemzők

Vízállóság
IPX5 mérsékelten vízálló
Ház anyaga
ABS, Aluminium, PC, TPU

IP-IPX osztályok

Strapabíró (Ingress Protection - IP) osztályzás kifejlesztette az Európai Szabányügyi Hivatal, az elektronikai eszközök besorolására, amely meghatároza a burkolatot érő környezeti behatások elleni védelem szintjét.

(CENELEC) (NEMA IEC 60529 szintek általi besorolás az IP kód, amely meghatározza a környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képességet.

Az IP értékelése általában két (vagy három) szám: 1. Ütésállóság 2. Vízállóság 3. Védelem a mechanikai hatásokkal szemben (gyakran kimarad, ez a szám nem része az IEC 60529)

Példa - IP besorolás

Az IP-besorolás IP 54, 5 ismerteti a védelem szintjét a szilárd tárgyakkal szemben, és a 4 megmutatja milyen szintű védelmet biztosít a folyadékokkal szemben.

A jelölés egy "X"-et is használ, ha csak egy fajta védelem alá esik, az például az IPX1 azt jelöli, hogy a függőlegesen eső vízcseppek ellen nyújt védelmet (pl. páralecsapódás).

Első szám - szilárd tárgyak elleni védelem

 • 0 - Nincs speciális védelem.
 • 1 - Szilárd tárgyak elleni védelem legfeljebb 50 mm-es tárgy, pl.: véletlen érintés kezzel.
 • 2 - Szilárd tárgyak elleni védelem legfeljebb 12 mm-es tárgy, pl.: véletlen érintés újjal, megböki valaki.
 • 3 - Szilárd tárgyak elleni védelem legfeljebb 2,5 mm-es tárgy, pl.: szerszám, drót.
 • 4 - Szilárd tárgyak elleni védelem legfeljebb 1 mm-es tárgy, pl.: szerszám, drót, vékony drót.
 • 5 - Korlátozottan véd a por ellen.
 • 6 - Teljesen védett a por ellen.

Második szám - folyadékok elleni védelem

 • 0 - Nincs folyadékok elleni védelem.
 • 1 - Függőlegesen eső vízcseppek elleni védelem. Pl.: kondenzáció, páralecsapódás.
 • 2 - Függőlegestől eltérő 15 fokos beesési szögig véd a vízcseppektől.
 • 3 - Függőlegestől eltérő 60 fokos beesési szögig véd a vízcseppektől.
 • 4 - Fröccsenő víztől véd - korlátozottan vízálló.
 • 5 - Alacsony nyomású vízsugártól, minden irányból véd - korlátozottan vízálló.
 • 6 - Ideiglenes vízbemerítéstől véd (pl.: hajó fedélzetén) - korlátozottan vízálló.
 • 7 - 150mm és 1000mm merülési mélységig vízálló.
 • 8 - Nyomás alatt, is hosszú ideig vízálló.

Harmadik szám - ütés elleni védelem, az ütés erejének a vizsgálatával (gyakran kimarad, ez a szám nem kötelező része az IEC 60529 szabványnak)

 • 0 - Ezen a szinten nincs védelem ebben a kategóriában.
 • 1 - 0,225 joule erővel szemben véd (pl. 150 g tömegű testet ejtünk rá 150 mm-es magasságból).
 • 2 - 0,375 joule erővel szemben véd (pl. 250 g tömegű testet ejtünk rá 150 mm-es magasságból).
 • 3 - 0,500 joule erővel szemben véd (pl. 250 g tömegű testet ejtünk rá 200 mm-es magasságból).
 • 4 - 2,000 joule erővel szemben véd (pl. 500 g tömegű testet ejtünk rá 400 mm-es magasságból).
 • 5 - 6,000 joule erővel szemben véd (pl. 1500 g tömegű testet ejtünk rá 400 mm-es magasságból).
 • 6 - 20,00 joule erővel szemben véd (pl. 5000 g tömegű testet ejtünk rá 400 mm-es magasságból).
Átvétel üzletben

Átvételi lehetőség
népligeti üzletünkben

Ingyenes

Könnyen megközelíthető helyen van boltunk, ahol nem csak bőséges kínálattal várunk, de értő segítséget is kaphatsz tőlünk. Természetesen a megrendelt termékeket itt díjmentesen veheted át.

Átvétel versenyen

Átvételi lehetőség
versenyen

Ingyenes

Versenyszezonban gyakorta jelen vagyunk egy-egy eseményen. Ha te is részt veszel rajta, ott is át tudod venni a rendelt terméket. Ehhez az kell, hogy megbeszéljük, hol és mikor történhet ez meg.

Kiszállítás futárral

Kiszállítás
futárral

20 000 Ft felett ingyenes

Szállító partnerünk a GLS futárszolgálat. A raktáron lévő termékeket egy munkanap alatt a kért címre el tudjuk küldeni (ha délelőtt rendelted meg). A rendelés összegétől függően ingyenes. Szállítási feltételek

További 73 termék ebben a kategóriában

Cikkszám: 37981

Márka: Silva

Silva Trail Speed 5XT

A kiegészítők sokasága, vízállósága azoknak lehet különösen előnyös, akik többféle szabadtéri sportot űznek. 160 méteres hatótávja nagy sebességű sportokhoz is bőven elegendő, mint amilyen a kerékpározás vagy síelés. Teljes fényerőn használva is 10 órán át világít.

Ár 110 590 Ft
110 590 Ft
94 001 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37841

Márka: Silva

Silva Trail Runner Hybrid...

A Silva Trail Runner fejlámpákhoz használható, 3 db AAA elem, vagy Silva Hybrid akkumulátor befogadására alkalmas, esővíz álló.

Ár 11 190 Ft
11 190 Ft
9 512 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37976

Márka: Silva

Silva Scout 3XT

A Silva Scout 3XT a hibrid technológiája lehetővé teszi 3 db AAA elemmel való használatát, de az újra tölthető Silva Hybrid akkumulátorral is működtethető. Az alapmodelltől eltérően 350 lumen fényárammal rendelkezik, az az elem/akku töltöttségi szinte is ellenőrizhető. Esővízálló, ha te is az vagy. Nézd meg a sorozat többi változatát is!

Ár 14 990 Ft
14 990 Ft
12 742 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37997

Márka: Silva

Silva Headlamp Battery 3.5Ah

Könnyű és vékony, 3,5 Ah kapacitással rendelkező akkumulátor a Silva Exceed, Trail Speed ​​és Cross Trail sorozathoz. USB-C-n újratölthető. Külön megvásárolható tépőzárás rögzítővel kerékpár vázára tehető. A Silva Battery Holder 2.0/3.5 segítségével fejpántra rögzíthető.

Ár 32 990 Ft
32 990 Ft
28 042 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37859

Márka: Silva

Silva Scout 2

Mindenféle szabadtéri sporthoz jól használható, tartós, megbízható, csöndes esőben is használható fejlámpa. 220 lumenes fényereje 50 méteres távolságig ad jó megvilágítást, ami már gyorsabb mozgáshoz is megfelelő.

Ár 9 990 Ft
9 990 Ft
8 492 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 502198

Márka: Ledlenser

LEDLENSER H19R Signature...

A H7R Signature sokoldalú és nagy teljesítményű fejlámpa, amely intelligens fényt bocsát ki a különféle igényes tevékenységekhez. Könnyedén vezérelhető és személyre szabható okostelefonon, Bluetooth-on keresztül, a Ledlenser Connect App segítségével. A H7R Signature fokozat nélkül szabályozható és fókuszálható. Ez a fejlámpa a gyors mágneses töltésnek...

Ár 130 390 Ft
130 390 Ft
117 351 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Cikkszám: 37817

Márka: Silva

Silva Scout 2RC

Mindenféle szabadtéri sporthoz jól használható, tartós, megbízható, csöndes esőben is használható fejlámpa. 350 lumenes fényereje 65 méteres távolságig ad jó megvilágítást, ami már gyorsabb mozgáshoz is megfelelő. A teljes és minimális fényerő mellett vörös színű fény is választható, és az integrált Li-Po 1.0Ah akku töltöttségi szintjét is lehet...

Ár 16 990 Ft
16 990 Ft
14 442 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37984

Márka: Silva

Silva Exceed 4XT

Ha brutális fényerőre van szükséged, hosszú időn át, és mindezt gyors mozgáshoz, akkor neked ez a Silva fejlámpa való. A 2000 lumenes fényáram 220 méteren biztosít jó megvilágítást hegyi kerékpározáshoz, síeléshez nehéz terepen, rossz időjárás mellett is.

Ár 140 590 Ft
140 590 Ft
119 502 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37977

Márka: Silva

Silva Scout 3X

A Silva Scout 3X a hibrid technológiája lehetővé teszi 3 db AAA elemmel való használatát, de az újra tölthető Silva Hybrid akkumulátorral is működtethető. Az alapmodelltől eltérően 300 lumen fényárammal rendelkezik, az az elem/akku töltöttségi szinte is ellenőrizhető. Esővízálló, ha te is az vagy. Nézd meg a sorozat többi változatát is!

Ár 12 990 Ft
12 990 Ft
11 042 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 38000

Márka: Silva

Silva Scout 3XTH

A Silva Scout 3XTH a hibrid technológiája lehetővé teszi 1.25Ah Silva Hybrid akkumulátorral (tartozék) vagy 3 db AAA elemmel való használatát. Az alapmodelltől eltérően 350 lumen fényárammal rendelkezik, az az elem/akku töltöttségi szinte is ellenőrizhető. Esővízálló, ha te is az vagy. Nézd meg a sorozat többi változatát is!

Ár 22 390 Ft
22 390 Ft
19 032 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37979

Márka: Silva

Silva Trail Speed 5R

Könnyű, vízálló fejlámpa futóknak. 2,0 Ah-os akkumulátora teljes fényerő esetén 3 órán át üzemképes, amelyhez 160 méteres hatótáv társul. Kis fényerőt kiválasztva 40 méterre biztosít kellő világítást, és így 10 órán át üzemképes.

Ár 60 990 Ft
60 990 Ft
51 842 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37822

Márka: Silva

Silva Explore 4

Az Explore 4 teljesen vízálló, könnyű kompakt fejlámpa, melyet szinte minden szabadidős tevékenységedhez használhatsz. Fényereje 400 lumen. Hogy ne érjen meglepetés, kikapcsoláskor mutatja az elemek állapotát.

Ár 20 990 Ft
20 990 Ft
17 842 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 38008

Márka: Silva

Silva Trail Runner Battery...

Tartalékként is magunkkal vihetjük ezt a 4 Ah-ás akkumulátort. A Silva Trail Runner fejlámpákkal használható.

Ár 21 990 Ft
21 990 Ft
18 692 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37809

Márka: Silva

Silva Trail Runner Free

Könnyű és kényelmes fejlámpa futóknak újratölthető Hybrid elemtartóval. Túrázáshoz is megfelelő, kisebb intenzitású esőt elviseli. Kis mérete és nagy fényereje kisebb otthoni munkákhoz is alkalmassá teszi.

Ár 31 790 Ft
31 790 Ft
27 022 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37818

Márka: Silva

Silva Scout 2XT

Mindenféle szabadtéri sporthoz jól használható, tartós, megbízható, csöndes esőben is használható fejlámpa. 350 lumenes fényereje 65 méteres távolságig ad jó megvilágítást, ami már gyorsabb mozgáshoz is megfelelő. A teljes és minimális fényerő mellett vörös színű fény is választható, és az elem töltöttségi szintjét is lehet ellenőrizni. A nagy be-/ki...

Ár 13 990 Ft
13 990 Ft
11 891 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37983

Márka: Silva

Silva Exceed 4X

Ha brutális fényerőre van szükséged, hosszú időn át, és mindezt gyors mozgáshoz, akkor neked ez a Silva fejlámpa való. A 2000 lumenes fényáram 220 méteren biztosít jó megvilágítást hegyi kerékpározáshoz, síeléshez nehéz terepen, rossz időjárás mellett is.

Ár 121 790 Ft
121 790 Ft
103 522 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37695

Márka: Silva

Silva Scout

Silva futó és túra fejlámpa választékot érdemes megtekinteni. Biztos, hogy megtalálod a fejedre való fényforrást akár vízálló, akár akkumulátoros, akár hosszan világító fejlámpát keresel.

Ár 5 990 Ft
8 490 Ft
5 990 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37808

Márka: Silva

Silva Trail Runner Free H

Könnyű és kényelmes fejlámpa futóknak újratölthető Hybrid elemtartóval amibe belefér a gyár által készített (1150 mAh) akkumulátor és klasszikus AAA alkáli elemke vagy tölthet AAA alakú NIMh akkuk is. . A Trail Runner Free H nagy újdonsága a korábbi változatokhoz képest, hogy a tápkábel bele van integrálva a textil fejpántba, így a néha zavaró és idővel...

Ár 42 990 Ft
42 990 Ft
36 542 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 502197

Márka: Ledlenser

LEDLENSER H7R Signature...

A H7R Signature sokoldalú és nagy teljesítményű fejlámpa, amely intelligens fényt bocsát ki a különféle igényes tevékenységekhez. Könnyedén vezérelhető és személyre szabható okostelefonon, Bluetooth-on keresztül, a Ledlenser Connect App segítségével. A H7R Signature fokozat nélkül szabályozható és fókuszálható. Ez a fejlámpa a gyors mágneses töltésnek...

Ár 64 990 Ft
64 990 Ft
58 491 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Cikkszám: 37683

Márka: Silva

Silva Helmet Bracket Cross...

Kerékpározáshoz jól használható tartó, segítségével a Silva Cross Trail fejlámpa rögzíthető sisakra.

Ár 5 990 Ft
5 990 Ft
5 092 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37998

Márka: Silva

Silva Headlamp Battery 7.0Ah

Könnyű, 7 Ah kapacitással rendelkező akkumulátor a Silva Exceed, Trail Speed ​​és Cross Trail sorozathoz. USB-C-n újratölthető. Külön megvásárolható tépőzárás rögzítővel kerékpár vázára tehető. A Silva Battery Holder 7.0 segítségével fejpántra rögzíthető.

Ár 43 990 Ft
43 990 Ft
37 392 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 38077

Márka: Silva

Silva Battery Holder 7.0

Akkumulátor tartó Silva 7.0 Ah kapacitású akkumulátorokhoz. Könnyen rögzíteni lehet a fejpántra. Az áramforrást pedig csak be kell csúsztatni a helyére.

Ár 5 590 Ft
5 590 Ft
4 752 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 38009

Márka: Silva

Silva Headlamp Battery 2.0Ah

Tartalékként is magunkkal vihetjük ezt a 2 Ah-ás akkumulátort. A Silva Trail Speed és Cross Trail fejlámpákkal használható.

Ár 21 990 Ft
21 990 Ft
18 692 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37819

Márka: Silva

Silva Scout 2X

Mindenféle szabadtéri sporthoz jól használható, tartós, megbízható, csöndes esőben is használható fejlámpa. 300 lumenes fényereje 60 méteres távolságig ad jó megvilágítást, ami már gyorsabb mozgáshoz is megfelelő. A teljes és minimális fényerő mellett vörös színű fény is választható, és az elem töltöttségi szintjét is lehet ellenőrizni. A nagy be-/ki...

Ár 11 990 Ft
11 990 Ft
10 192 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37978

Márka: Silva

Silva Scout 3

A Silva Scout 3 alapmodellje. A hibrid technológia lehetővé teszi 3 db AAA elemmel való használatát, de az újra tölthető Silva Hybrid akkumulátorral is működtethető. Esővízálló, ha te is az vagy. Nézd meg a sorozat többi változatát is!

Ár 11 190 Ft
11 190 Ft
9 512 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 38007

Márka: Silva

Silva Hybrid Battery 1.25Ah

Silva Hybrid akkumulátor, kapacitása 1,25 Ah. A Scout 3 fejlámpákkal kampatibilis. Ha Trail Runner modellekhez szeretnéd használni, akkor egy Trail Runner Hbyrid tartóra lesz szükséged.

Ár 12 990 Ft
12 990 Ft
11 042 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37839

Márka: Silva

Silva USB Charge Adaptor

Azoknak lehet hasznos kis eszköz, akik pl. túrázás, kempingezés közben is szeretnék feltölteni eszközeiket, de nincs a közelben erre lehetőség. A fejlámpa akkuja power bankká alakítható ezzel az adapterrel.

Ár 5 590 Ft
5 590 Ft
4 752 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 37995

Márka: Silva

Silva Cross Trail 7R

Azoknak a futóknak, kerékpározóknak, sífutóknak és túrázóknak javasoljuk, akik gyakran vannak kint a szabadban hosszú időre, és az eső sem riasztja vissza a sportolástól. Többféle kiegészítő tartozik hozzá a fejpánton kívül.

Ár 52 390 Ft
52 390 Ft
44 532 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 38077

Márka: Silva

Silva Battery Holder 2.0/3.5

Akkumulátor tartó Silva 2.0/3.5 Ah kapacitású akkumulátorokhoz. Könnyen rögzíteni lehet a fejpántra. Az áramforrást pedig csak be kell csúsztatni a helyére.

Ár 5 590 Ft
5 590 Ft
4 752 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: E104AA00

Márka: Petzl

Petzl IKO

Újszerű kialakítású fejlámpa, tarkóra helyezett áramforrással. Jól kiegyensúlyozott, kényelmes.

Ár 21 490 Ft
21 490 Ft
19 341 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: E104BA00

Márka: Petzl

Petzl IKO Core

Újszerű kialakítású fejlámpa, tarkóra helyezett áramforrással. Jól kiegyensúlyozott, kényelmes.

Ár 28 490 Ft
28 490 Ft
25 641 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk