Hírachívum
add remove
Halló! Garmin Venu 2 Plus!

Megérkezett üzletünkbe a Garmin ez évi első újdonsága, a Venu 2 Plus óra. Ez az első a gyártónál a fitnesz órák között, amelybe hangszórót és mikrofont is építettek. Ezzel telefonbeszélgetésre és hangvezérlésre is képessé vált.

star_rateÍrás értékelése 0
Novemberben érkezett

Ahogyan rövidülnek a napok, kap nagyobb szerepet a fejlámpa. A multiNavigátor üzletében és webáruházában régóta jelen van több márka is. Novemberben megérkeztek a Silva legújabb modelljei. Ezek mindegyik esőálló, könnyű, hosszú üzemidővel rendelkezik.

star_rateÍrás értékelése 0
NaviGuide Magyarország 2021.06 NT frissítés

Újdonságok: M85 Sopron kelet (Balf - Fertőrákos csomópont); M80 Vasszentmihály - Szentgotthárd; Veszprém Pápai út - Pillér utca - Kistó utca új összekötő út és körforgalmak; Budapest, Tarcsai úti felüljáró; Budapest, Normafa megközelítése, új út és parkolók; Budapest, Lánchíd lezárva; Hernád folyó javítása (teljes hosszában átrajzolva)

star_rateÍrás értékelése 0
Augusztusban érkezett

Ebben a hónapban számos új termék érkezett boltunkban. Salomonból többféle futómellény, futó-turista hátizsák, futócipő utcai futáshoz és terepre. Sokféle futó felsővel és nadrággal is bővült a választék.

star_rateÍrás értékelése 0