Kijelzővédő 9H keménységű edzett üvegfólia 39mm

1 200 Ft
Adóval együtt szállítási idő: 1 munkanap
Mennyiség
raktáron, azonnal átvehető

  Partner program

Vásárolj 5-15% kedvezménnyel!

Leírás

Minden Garmin Fenix 5, 5Plus órához javasoljuk a használatát. Ez az üvegfólia rendkívül kemény edzett üvegből van. Az érintőképernyő használatát egyáltalán nem gátolja. Ugyanúgy működik, mintha nem is lenne az órán.

Néhány egyszerű mozdulattal felhelyezhető az órára. Ha valamiért el kellene távolítani, az ugyanilyen könnyen megy.

Nem csak az óra eredeti üvege marad épségben hosszú ideig, de ezt az üvegfóliát sem nagyon kell cserélgetni. A nagy keménységének köszönhetően ellenálló a fizikai kihívásoknak, állja a dörzsölő hatást, és a nagyobb ütéseket is.

Az edzett kemény üvegfólia is sérülhet, ha nagyon nagy ütés éri. Ilyenkor - hasonlóan mint az autók szélvédője - nem szilánkosan törik, hanem apró morzsákra esik. Az eredeti üveg egyáltalán nem, vagy sokkal kevésbé fog sérülni alatta.

A felülete olajtaszító bevonattal kezelt, de a víz sem tapad meg rajta. Nem lesz ujjlenyomatos használatban közben, és más zsíros foltok sem keletkeznek a felületén.

Tökéletesen közvetít minden érintést, mintha nem is lenne az órán. Sem fáziskésést nem okoz, sem az érintés ereje nem csökken. Ha egyszer már az órán van ez az üvegfólia, akár meg is feledkezhetsz róla. Csak azt fogod tapasztalni az idő múlásával, hogy még mindig milyen nagyszerű állapotban van kedvenc sportórád, és a kijelzője is olyan, mintha most vetted volna ki a dobozból.

  1. Tisztítsd meg az óra üvegét portól, és minden szennyeződéstől. Használhatod a mellékelt tisztítókendőket, a szöszfelszedő matricát, először a nedveset majd a szárazat érdemes
  2. Tegyél egy csepp vizet az óra üveglapjára (ha víz van az óraüveg és a védőfólia közt, a felhelyezést követően egy ideig még tudsz korrigálni és központossá teheted a fóliát)
  3. Távolítsd el az üvegfólián lévő nejlont majd igazítsd a üvegfólia élét az óra számlapjának széléhez
  4. Lassan közelítsd az órához, és a üvegalap rácuppan az óraüvegre.
  5. Az ujjaddal még tudod mozgatni az üveglapot, így a pontos fedést megoldhatod.
  6. Papír háztartási tisztítókendővel, papírzsebkendővel vagy bármilyen nedvszívó textillel töröld át, itasd fel a lap alól kijövő vizet.
  7. Az esetleges víz ami az óraüveg és a védőfólia közt még látszik 30-50 perc után kiszárad - ezután már az védőüveg nem mozdítható

Amennyiben mégis piszok, szösz került a védő üveg és az óraüveg közé, a felhelyezett üveglap leválasztható ( körömmel nagyon lassan emelje fel és válassza szét a védőfóliát az üveglapról, majd a leválasztott esetlegesen szöszös ujjlenyomatos fóliát hideg folyó víznél mosogatószerrel tisztítsa le, jegyezze meg melyik a ragadós fele, és az előző eljárás szerint a tiszta óraüvegre helyezze vissza) A csomag tartalmaz egy nedves és száraz törlőkendőt is

Termék részletei

Egyéb

Anyag összetétele
edzett üveg
Tartozék
kijelző védő fólia, nedves és száraz törlőkendő, szöszfelszedő
Vastagság
0,3 mm
Átmérő
39 mm
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kövess minket Facebook-on