• Friss

VJ XTRM2

59 990 Ft
52 990 Ft
Cipőméret (UK)
7 000 Ft kedvezmény 52 990 Ft
Adóval együtt szállítási idő: 1 munkanap
Mennyiség
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

  Partner program

Legyél a partnerünk! Vásárolj állandó 5-15% kedvezménnyel!

Ennek a terméknek 1 500 Ft a szállítási költsége, amit mi fizetünk, ha a kosárba dobsz még 20 000 Ft értékű nem akciós terméket!

A termékre 1 év gyári garanciát biztosít a gyártó/forgalmazó.

Leírás

XTRM cipő extrém körülményekhez

 • pontos illeszkedés
 • tartós felső rész
 • stopli változatos terepre

Extrém, saras, laza talajú hegyi ösvényekre vagy amikor az ösvényekről letérsz és a nem kitaposott utakra tévedsz, na ide tervezték ezt a futócipőt. A középtalpba ágyazott, teljes talp alatt végigfutó RockPlate alátámasztás "kisimítja" a talaj egyenletességeit, azaz kőre, gyökerekre lépve elosztja a nyomást, így nem érzed meg a talpadon a felütést amit ezek a kiálló dolgok okoznának. Kellően vastag középtalp párnázottsága miatt kevésbé érzed majd kellemetlennek amikor megnyomná a talpad egy kiálló kavics vagy éles szikla. A cipő inkább precíze körbefogj a lábat mint helyet hagy neki ahogy azt tette a korábbi változatnál, a cipő kaptafáját a keskenyebb vagy normál széles lábú futók fogják szeretni, mert azokra lábakra ad kellő tartást, míg a kicsit szélesebb láb esetén be kell törni a cipőt. Ha extra vékony a lábfejed akkor javasoljuk a vékonyabb testvérét a VJ irock 3 cipőt. A felső rész anyaga kevlár és nylon, ami nagyon tartóssá teszi és ellenállóvá a portól és sártól. A stoplik magassága 6 mm. A butyl gumi talp a sarat azonnal kidobálja a talpból, ezáltal nem cipeljük hosszasan egy saras verseny vagy edzés közben.

Schoeller Keprotec upper

Schoeller Keprotec® -felső rész

A felsőrész anyaga a már korábban az Irock és Bold cipőknél megszokott kevláros keresztszövésű Swiss Schoeller Keprotec® anyag, ami kiválóan illeszkedik és rásimul a láb alakjára miközben a sárnak, víznek ellenáll, és kevesebb tisztítás mellett később jelennek meg a homok által meggyengített szakadások. A cipő talpa ( középtalp) kellő ruganyossággal ad vissza a futás energiájához, miközben a terepen való futásnál a szükséges csillapítást és talpvédelmet is biztosítja. .

Megújult Fitlock-system

Megújult Fitlock rendszer, ami a stabil oldaltartását biztosítja a terepen futás esetén oldalazásnál egy hegyoldalban. Az új pánt sokkal könnyebb és erősebb mint a korábbi gumi pántok.

Megújult Fitlock rendszer
Optimális tapadás

Optimális tapadás és védelem

Az XTRM2 újratervezett külső talpmintája optimális tapadást biztosít változó felületeken. A speciális gumi kiválóan tapad kemény és nedves felületeken, míg a 6 mm-es stoplik kiváló tapadást biztosítanak puhább terepen. A középtalpba integrált sziklalemez védelmet nyújt az éles sziklák és gallyak ellen, és csavarodásmentéssé teszi a cipőt.

Termék paraméterek

Főbb jellemzők

Javasolt futásnem
Tájfutás, terepfutás, swimrun, akadályfutás, sífutás
Kollekció
uniszex

Illeszkedés

Lábfej szélesség
keskeny lábfejre
Stabilitás
neutrális lábra

Talp jellemzői

Talp típusa
Superior Contact
Talp vastagsága (elöl/hátul)
10/14 mm
sarokemelés (drop)
4 mm

Felső rész

Felső rész anyaga
Schoeller Keprotec®

VJ Sport futócipő méretek

CMUKEUUS WUS M
22,7 3 35,5 5,5
23,1 3,5 36 6
23,5 4 37 6,5
23,9 4,5 37,5 7
24,3 5 38 7,5
24,8 5,5 39 8
25,2 6 39,5 8,5
25,6 6,5 40 9
26 7 40,5 9,5
26,4 7,5 41 10 8,5
26,8 8 42 10,5 9
27,2 8,5 42,5 11 9,5
27,6 9 43 10
28 9,5 44 10,5
28,4 10 44,5 11
28,8 10,5 45 11,5
29,2 11 45,5 12
29,6 11,5 46 12,5
30 12 47 13
30,8 13 48 14

Helyes cipőméret kiválasztása

Fontos! Az európai (EU) és amerikai (US) mérteket csak tájékoztató jelleggel tüntetjük fel táblázatunkban. A cipő kiválasztásánál az angol (UK) méret használatát javasoljuk.

A próbát semmi nem helyettesíti. Munkatársaink maguk is futók, bőséges tapasztalattal rendelkeznek. Fordulj bátran hozzájuk, hogy a lehető legoptimálisabb cipőt válaszd ki. Ne feled, a méret csak egy dolog, amit figyelembe kell venni!

Ha a táblázatból választasz méretet, tedd a következőket.

 1. Délután, estefelé mérd meg a lábad (A láb rendszerint nap közben kissé megduzzad).

 2. Tegyél egy üres papírt a lábad alá.

 3. Kérj meg valakit, hogy jelölje be ceruzával a sarkad és az öregujjad hegyét a papíron.
  Mindkét lábadon végezzétek el a jelölést.

 4. Mérd le a két vonal közötti távolságot. Az így kapott centiméter értéket keresd meg a táblázatban.

Futócipő tisztítás, karbantartás, javítás

Egy városi legenda, hogy nem szabad a futócipőt mosni mert árt neki

Ez a mondat a futócipő gyártók érdekeit szolgálja, mert ha futócipőd mindenkor tiszta, akkor hosszabb életű lesz, és az a futócipő gyártónak nem jó, mert ritkábban veszel új futócipőt. Ezért elterjesztette, hogy a futócipő mosás káros, sőt tiltja a mosógépben cipőmosást. Nem megtanítja, leírja hogyan kell a cipőt mosógépben biztonságosan károsodás nélkül mosni, hanem tiltja - mert neki az az érdeke.

Volt már, hogy a futócipőd vászna idő előtt elszakadt és nem tudod hogy miért?

Hátha kapsz magyarázatot, ha elolvasod amit összehordtam alább.

Ha ilyen saras a cipőd kitisztítod?

Mit érdemes tudni és miket lehet javítás
és tisztítás címszó alatt elvégezni,
ha egy futócipőn saras, koszos lesz.

Először is néhány tévhit, de legalábbis
nem precízen megfogalmazott városi legenda:

 • A futócipőt nem szokás tisztítani - mert öntisztuló.
 • A futócipőt nem szabd mosógépben mosni.
 • A futócipőt a mosógép centrifugája tönkreteszi.
 • Ha a talp részlegesen levált nem lehet megragasztani, megjavítani.
 • Ha a vászon a cipő felsőrészén kiszakadt, akkor javíthatatlan

Nézzük miért tévhitek a fenti állítások

 1. A futócipőt lehet nem szokás tisztítani, de sokkal jobb egy tiszta szagmentes futócipőbe belebújni futni benne, majd levenni a lábunkról mint egy, olyan cipőben sportolni, amikor zoknink akkor is koszos lesz, ha csak belebújtunk a cipőbe és még egy lépést sem tettünk vele. Én azon a véleményen vagyok, hogy ha a zoknimat, az ingemet, gatyámat, bugyimat mindig tisztán tartom akkor, a futócipőnek miért kell piszkosnak/szagosnak lennie? Szóval ez lehet, hogy nem tévhit, de hát mennyivel jobb tisztán, mint kevésbé tisztán sportolni. Sport közben izzadunk a poros útról a por, ha mellé még esik, akkor a sár beleivódik a cipő vásznába a talpbetétbe. Ha nem szárad ki a futócipő a láb izzadsága által elszaporodó baktériumok olyan szagokat termelnek ami egy egészséges lábat is lábszagúvá tehet, továbbá egy nedves vizes izzadt cipőben a vízhólyag kialakulásának valószínűsége is nagyobb mert a talpon a bőr felpuhul és rétegei könnyebben elcsúsznak egymáson. Szóval a futócipőt érdemes tisztítani és a cipő anyagától felépítésétől függően kell megválasztani a tisztítás mikéntjét és gyakoriságát.
A cipő tisztításának fokozatai - sima zuhannyal szappan nélkül és körömkefével mosószappannal mosás közti különbség

<A cipő tisztításának fokozatai
sima zuhannyal szappan nélkül
és körömkefével mosószappannal mosás
közti különbség

 1. Van olyan futócipő amit nem biztos, hogy jó megoldás mosógépben mosni, de ma már az ilyen futócipők száma egyre kevesebb mert a futócipő gyártók előnyben részesítik a szintetikus anyagokat, és egyre kevesebb a állat bőr, papír/parafa, vagy gyapjú alapanyagot is tartalmazó lábbeli. Ha egy cipő ezen alapanyagok valamelyikét tartalmazzák, tényleg ne tegyük áztató mosásnak ki, mert ezek az alapanyagok a sok víznek és esetlegesen a mosószereknek köszönhetően megváltoztatják állagukat, alakjukat, rugalmasságukat, vagy egyszerűen szétmállnak. Szóval a futócipők legtöbbje a 30°C -os kímélő sport ruha/cipő mosásban részesülhet - de győződjünk meg arról, hogy a gyártó milyen ajánlást ad erre vonatkozóan
 1. Nagy fordulatszámú centrifugázás okozhat a saroknál vagy a cipő merevített oldalában olyan deformitást, amely megváltoztathatja a cipő alakját és ezáltal a kényelmét, ezért nem javasolt percenként 600-800-nál nagyobb fordulatszámon centrifugázni vagy több cipőt egy mosásban centrifugázni. Ha több cipőt mosunk egyszerre, egyéb nem kényes ruhákkal együtt mosva csökkenthetjük károsodás esélyét.
 2. De meg lehet ragasztani, javítani, a levált talpat csak megfelelő szakember végezze megfelelő rugalmas és erős ragasztóval és megfelelő technológiával.
A cipő tisztítása - hidd el többet segít mint árt a körömkefe A cipő tisztítása - hidd el többet segít mint árt a körömkefe
A cipő tisztítása - akár ez is megoldás lehet?
A cipő tisztítása - akár ez is megoldás lehet?

Mitől lehet piszkos/koszos egy futócipő?

 • az úton, földutakon aztán főleg, erdőben meg méginkább a szálló por megül a cipő vásznában de ha egy pocsolyába lépünk, elengedhetetlen, hogy a cipő ne legyen saras. A por a jól szellőző cipők vásznában megül (csak a színén lehet látni, hogy árnyalattal másabb színű) és ottragad majd később ahol gyűrődik az anyag ott a porszemek roncsolják az anyagot mint a smirgli és egy hosszabb futást követően 30-80km csak azt vesszük észre kiszakadt a vászon, esetleg kilóg a lábunk a cipőből. A vászonban megülő port a lehető leghamarabb érdemes kitisztítani a cipőből.
 • A láb a bőrön keresztül is kibocsát, izzad, van akinél ez erőteljesebb van akinél kevésbé. Az izzadságban a baktériumok szaporodása okozza a kellemetlennek tűnő lábszagot, ami a szintetikus anyagú cipőben egyre inkább erősödik - mármint a baktériumok szaporodása. A szag addig nem képes eltűnni, míg a szagokat okozó baktériumok el nem pusztulnak. A Sima mosás legtöbbször kevés, vagy baktériumölő mosással (ezüst tartalmú mosószer) vagy olyan szag mentesítő baktériumölő cipő spray alkalmazása indokolt ami után a baktériumok elszaporodása lassul. A cipőt formában, állagban nem befolyásolja a szag de lássuk be nem higiénikus.
 • Előfordulhat még olyan olajos, benzines szennyeződéssel bíró utakon kell keresztül futni amikor a cipőn olajos szennyeződés keletkezik, ez esztétikai gond, annyi különbséggel, hogy az ilyen szennyeződések eltávolítása speciális oldószert is igényelhet. Az ilyen jellegű oldószerekkel körültekintően kell tisztítani mert az oldószerek esetleg a ragasztást vagy az anyag színét is oldhatják, károsíthatják.
 • Vizes lesz a cipő mert esőben futottunk, vagy hóban és egy idő után átázott. A hóban futás sokszor inkább tisztít a cipőn mint koszol, de ez megtévesztő is lehet, mert ha a vászonban lerakódott por már nagyon régóta a cipőben van a hó nem képes teljesen kiáztatni belőle, inkább csak a felszínt tisztítja - viszont a kosz/por feláztatásában segít, így egy ilyen futást követően a gépi vagy kézi mosás könnyebbé/gyorsabbá válik.
Akkor jó ha legalább ilyen habos, és legalább már ilyen fehér a hab >>>
Akkor jó ha legalább ilyen habos és legalább már ilyen fehér a hab

A cipő hatékony tisztításának lehetőségei

A mosógépben ha nem vesszük ki a fűzőt, így sem védhetjük a tüske beakadása és leszakadása ellen

A mosógépben ha nem vesszük ki a fűzőt, a tüske beakad vagy leszakad

A fűző tüske megvédésének egyetlen hatékony módja

A fűző tüske megvédésének egyetlen hatékony módja

A fűző tüske megvédése két lépése az utolsó lyukba visszafűzés és feszítés

A fűző tüske megvédése két lépése az utolsó lyukba visszafűzés és feszítés

 1. Ha koszos a cipő veszünk egy újat - jó a gazdaságnak, kevésbé jó a környezetszennyezés állapotának, és a pénztárcánknak, de mindig kiváló új cipőben futhatunk - eldobható/eldobandó cipő kategória.
 2. Kézi tisztítás vizet nem használva: közepesen kemény szőrű cipőkefével vagy hosszú-szőrű körömkefével a rászáradt sarat (homok) kikeféljük miközben porálarcot viselünk mert a szilikózis kellemetlen egy betegség. Javaslat, hogy addig keféljük amíg a cipőből már nem jön ki több por. Ezt egy kádban vagy egy fehér lap fölött végezve láthatjuk biztosan, jön-e még a por. (bizonyos típusú cipőknél elegendő és javasolt tisztítási mód pl bőr felsőrészű cipő erős kordura jellegű, sűrű szövésű, porra sárra nem érzékeny cipőknél javasolt vagy megfelelő eljárás lehet.) A kefe kárt nem nagyon okoz a cipőben nyugodtan végezhetjük a tisztítást - puhább szőrű kefével tovább tart a művelet.
 3. Kézi tisztítás vizet is használva: Nagyon fontos, a mai modern szintetikus alapanyagokból készült sportcipők a magasabb hőmérsékleten (40-50°C -nál nagyobb hőmérséklet hatására) a cipőben alkalmazott ragasztások elgyengülhetnek, elengedhetnek, a sarok merevítő anyagok mivel lágy műanyagból készültek eldeformálódhatnak és a sarok megtámasztása, stabilitása megszűnhet vagy a deformitás miatt feltörheti a sarok vagy boka részét. Szóval alapszabály amit a kéz elvisel vízhőmérsékletet, azzal mossuk a sportcipőnket. A kerti slag nagyon jó és hatékony módszer, (a nagy mennyiségű sár legalább a kertben marad) de ez csak előmosás, utána még a kefés, szappanos mosás végzi majd el az alapos mosást. A kézi mosást érdemes zuhany segítségével lavórban vagy kádban végezni, mosószappan és körömkefe (hosszú szőrű olyan körömkefe javasolt amivel hajlandóak vagyunk saját láb vagy kézkörmünket is megtisztítani - olyan erős rövid szőrű kefe ami a kezünkön lábunkon bőr/hámsérülést okozhat az a cipő vásznában is kárt tehet) segítségével bő vízzel addig végezzük, amíg a vászonból fehér hab és az öblítéskor tiszta, homok mentes víz nem jön ki a cipőből (ez látható a fehér kádban vagy a lavór alján) .Az egyik fél cipőt megtisztítva azonnal láthatjuk a két cipő vásznának színe közti különbséget. A mosást követően az alapos öblítés fontos nagyobb mennyiségű vízzel. A zuhany hatékony eszköz. A szárítás mikéntjéről később lesz információ.
 4. Tisztítás fogkefével: ez is megoldás, de a fogkefe akkor hatékony ha kis helyen lokálisan akarunk eltüntetni piszkot és nem akarjuk, hogy a cipő minden része tocsogjon a víztől és szárítani kelljen. Szóval ha teljes tisztítást akarunk fogkefével, gondoljunk bele mennyire fogjuk magunkat szívatni vagy nem lesz elég hatékony az egész cipő tisztítása - a körömkefe hatékonyabb.
 5. Gépi mosás: tévhit, megtévesztés, hogy nem lehet/ szabad futócipőt mosógépben mosni. A pontos mondat úgy hangzik, hogy van olyan futócipő (most már egyre kevesebb) amit nem szabad áztató mosásnak kitenni, illetve a gépi mosás szabályait érdemes betartani. Azok a sportcipők nem alkalmasak bő-vizes gépi mosásra, amik állati bőr felsőrész vagy bőr, papír, esetleg parafa anyagú talpbetétet tartalmaznak. Ha ilyen anyagot találunk a cipőben vagy a termék tájékoztatóján említést tesznek róla akkor a gépi mosást hanyagoljuk és más alternatív megoldást keressünk.
 1. Szóval gépi mosás teljesen szintetikus, nem gore-tex vagy egyéb vízálló/lélegző technikai anyaggal bíró futócipő esetén: A cipőből vegyük ki a talpbetétet és a fűzőt. (a fűző ha a cipőben marad és szanaszét lobog, esélyes, hogy beleakad a dobba ami leszakítja a fűzőtüskét és akkor cseszhetjük a gyors újrafűzést - új fűzőre lesz szükség.
  A talpbetét a cipő mellett a gépben ugyanúgy mosásra kerül, csak ha benne hagyjuk a mosás során a belső rész kevésbé hatékonyan öblítődik ki, majd szárításkor elfelejtjük kivenni belőle és nem szárad ki teljesen sőt ha olyan a cipő be is penészedhet ha sokáig marad vizes a talpbetét alatt. A mosózsák hatékony eszköze a cipő védelmének a mosógépben (ilyenkor a fűző is a cipőben maradhat) sőt ha ruhákat is teszünk a cipő mellé, azt kevésbé bolyhozza károsíthatja.
 2. Mosózsák lehet bármilyen tornazsák, kispárnahuzat, vagy erre a célra legyártott vászonzsák. Amire figyelni kell, hogy a zsák mosás hatására ne engedjen a színéből, azaz nehogy megfogja cipőt a színével. Mosóprogram szigorúan 30°C-on szintetikus vagy sport cipő mosóprogram (Nagyon sok mosógép magasabb hőmérsékletű vizet tölt a mosógépbe, hogy a ruha és a dob által elvont hő kiegyenlítse a kiválasztott hőmérsékletű programot - azaz 40°C-os mosás esetén 50°C -os vizet enged a dobba ami károsíthat már - ezért szigorúan a 30°C-os programot válasszuk.
  Mosószer színes ruhák mosásához alkalmazott olyan mosószer amiben hisszük, hogy hatékonyan mos ( lehet por, folyékony vagy kapszula vagy mosódió, akinek ami tetszik). Én 30 perces programot használok, öblítő felesleges adalék, és ha a 30perces program nem elég lehet ismételni, vagy amit szoktam, kézi mosást követően dobom be a gépbe erre a rövid programra.
 3. Centrifugázás: hatékony eszköze a szárításnak, mert a centrifugázott cipőből már nem csöpög a víz és 8-10 óra alatt szobalevegőn megszárad. Centrifuga fordulatszáma 600-800 maximálisan illetve ha ruhák is vannak a mosógépben a cipő mellett, az méginkább csökkenti a cipőkárosodásának előfordulását. Kézi mosást követően kézben fogva gyors köríveket leírva kézzel a centrifugázást imitálva szinte kirázom a víz nagyját a cipőből. Egy fal előtt állva látom meddig vagyok képes a falra juttatni a cipőből a vizet, ha már nem jön víz akkor felesleges a további tornagyakorlat. Egyébként kitűnő crossfit gyakorlat a kéznek és a vállnak érdemes váltott kézzel végezni. Szárítás: itt is igaz az alapfeltevés, hogy magas hőmérsékletet nem engedünk a cipőre, mert károsíthatja, azaz, nem szárítjuk konvektoron, kemencén, tűzhelyen (főleg bennük nem), tűző napon, mikrohullámú sütőben. Marad a szárítás jól szellőző - ahol a levegő átjár - helységben vagy szabadban csak ne érje tűző nap. A 20-22°C -os szobában centrifugálás után egy éjszaka alatt is képes teljesen megszáradni a cipő.
 4. ami tilos minden sportcipő tisztításakor, a magas hőmérséklet alkalmazása, olyan vegyszerek alkalmazása ami a vásznat a EVA középtalpat, oldják, roncsolják, a ragasztást feloldják.

Mi van akkor ha olyan sérülés van a cipőn ami zavaró de a használatot/viselést nem lehetetleníti el?

 • a középtalp és a külső talp (kopó réteg) kis helyen elvált - jobb mielőbb megragasztani addig feltépve a gumit amíg hiányos vagy elengedett a ragasztó, majd a ragasztót pótolni rugalmas és erős ragasztóval. Ciános merev és epoxi típusú ragasztó felejtős, mert a cipő rugalmasságát nem képes követni és a ragasztás gyorsan széttöredezik - nem hatékony megoldás. Legjobb a pillanatragasztó, de az csak akkor ha rá van írva rugalmas anyagokhoz, gumihoz vászonhoz is jó. (a Henkelnek a Loctite-nak is van ilyen ragasztója vagy ipari ragasztót érdemes használni). A pillanatragasztó azért jó eszköz mert a ragasztott felületek szorítása is külön szakmát igényel és nem mindegy egy nem egyenes egyszerű forma 10-20 órán keresztül folyamatos nyomás alatt tartani, míg a kézzel nagyon ügyesen 5-10-30 másodpercig képesek vagyunk elegendő és megfelelő nyomást adni. (A teljes 100% kötési erő mindenkor 20-24 óra ezt ne feledjük)
 • szakadt vászon - kilóg a lábujj. Ilyenkor egy jó kezű cipész a szakadás nagyságától függően képes géppel mint egy hímzést megerősíteni a szakadt felsőrészt, miközben nem változik a cipő hajlékonysága és nem irritálja a lábat a varrás. Másik megoldás, hogy olyan speciális gumialapú ragasztóval foltot laminálunk a vászon vagy a talp színében nagyon vékony fóliaként ami rugalmas és erős foltot képez mindenféle varrat és perem mentesen.
 • elkopott a talp egy kis részen ahol nagyon csoszogtunk de a cipő minden más része tökéletes: ilyenkor egy folyékony talp nevű ragasztóval lehet pótolni a hiányzó kopott részeket, még sokáig használhatóvá teszi a cipőt.
 • kikopott a cipő kéreg belső része: Lyuk keletkezett a kemény sarok kéreg és a vászon, nomeg a köztes szivacsban és feltöri a lábat, a cipő meg már nagyon viseletesnek tűnik emiatt. Ezt formára vágott bőrdarabbal és kis szivaccsal lehet lefedni és esztétikussá és ismét használhatóvá tenni a cipőt. Az így megjavított cipő ezen része a bőr kopásállósága miatt sokkal tartósabb lesz. A kikopás oka legtöbbször a cipő és a láb alakjának különbsége a méret helytelen megválasztása amikor 1-2 számmal nagyobb cipőt választunk mert keskeny fazonú cipőt választunk széles lábra, és ekkor a láb feleslegesen mozog a cipőben folyamatosan koptatva a sarok részt, ahol a vászon nem ilyen mértékű koptatásra van tervezve. Másik ok a cipő nem elégséges vagy helytelen fűzése és a lábon nem elég feszesen van a cipő emiatt mozog benne. Sokszor látom, hogy valaki aki be sem köti a cipőt csak belebújik és fut benne nagyon gyorsan kikopik a saroknál - elkerülendő a bekötés nélküli viselet mert a cipőket bekötve viselésre tervezték. Ami még gondot okozhat egyeseknél, a csontkinövés vagy sarkantyú megléte ami folyamatosan koptatja a sarkat. Akinek ilyen van és tud róla érdemes az első kis kopás után beragasztania bőrfoltot.
Átvétel üzletben

Átvételi lehetőség
népligeti üzletünkben

Ingyenes

Könnyen megközelíthető helyen van boltunk, ahol nem csak bőséges kínálattal várunk, de értő segítséget is kaphatsz tőlünk. Természetesen a megrendelt termékeket itt díjmentesen veheted át.

Átvétel versenyen

Átvételi lehetőség
versenyen

Ingyenes

Versenyszezonban gyakorta jelen vagyunk egy-egy eseményen. Ha te is részt veszel rajta, ott is át tudod venni a rendelt terméket. Ehhez az kell, hogy megbeszéljük, hol és mikor történhet ez meg.

Kiszállítás futárral

Kiszállítás
futárral

20 000 Ft felett ingyenes

Szállító partnerünk a GLS futárszolgálat. A raktáron lévő termékeket egy munkanap alatt a kért címre el tudjuk küldeni (ha délelőtt rendelted meg). A rendelés összegétől függően ingyenes. Szállítási feltételek

További 188 termék ebben a kategóriában

Márka: inov-8

inov-8 Roclite 282 GTX

Rengeteg új cipő érkezett, most meg itt van az eső. Ez a Gore Tex cipő pont ilyenkor hasznos. Hosszútávú terepfutáshoz, teljesítménytúrára ajánljuk

Ár 48 900 Ft
48 900 Ft
44 010 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: VJ Sport

VJ X-Speed

Rövidebb távokra tervezett futócipő a könnyebb hegyi terepektől a városi utakig. A butilgumi külső talp maximális tapadást biztosít csúszós terepen is. A párnázottsága minimális.

Ár 44 900 Ft
44 900 Ft
40 410 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: inov-8

inov-8 Mudclaw 300 Classic

Havas, jeges a kedvenc helyed ahol edzeni szoktál? Van már megbízható cipőd, amiben nem kell attól tartanod, hogy elterülsz a földön? Az inov-8 Mudclaw 300 agresszív mintázatú talpa extrém terepen is

Ár 37 500 Ft
37 500 Ft
33 750 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41601900

Márka: Salomon

Salomon Supercross 3

Városi parkban futnál, vagy kimenekülsz inkább a közeli erdőbe, és az ösvényeket célzod meg? A Salomon Supercross cipő lesz a te barátod! Bármely terepen hatékonyan tudsz benne futni, könnyű, kényelmes viselet.

Ár 38 990 Ft
38 990 Ft
35 091 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41210400

Márka: Salomon

Salomon Sense Ride 4

A SENSE RIDE 4 minden kalandra elkísér terepen. Az aszfaltcipőknél bevált megoldásokból merít, hogy sokoldalú kényelmet és puha párnázottságot biztosítson. Minden esetben jó választás, hiszen az extra tapadás és kényelem érdekében terepspecifikus technológiákkal is elláttuk, például törmelékszűrő hálóval, a talaj egyenetlenségeit tompító betéttel és...

Ár 41 990 Ft
41 990 Ft
37 791 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: inov-8

inov-8 Terraclaw 220

A cipő 2015-ben elnyerte a RED DOT design award elismerést, és a mi tetszésünket is. Év végéig jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá. Terepfutásra nagyon jó választás

Ár 43 500 Ft
43 500 Ft
39 150 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: inov-8

inov-8 X-Talon 190...

Készülj a Spartan Race-re! Már csak néhány nap. Mi jó árasítottuk ezt a cipőt neked. Igazán extrém terepre termett.

Ár 41 900 Ft
41 900 Ft
37 710 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: inov-8

inov-8 X-Talon 212

„A bajnokok cipője!” Határozott, jól tapadó bütykös talp, ultrakönnyű kivitel 212 gramm.

Ár 42 990 Ft
42 990 Ft
38 691 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41579100

Márka: Salomon

Salomon Ultra Glide

Ez a terepfutó cipő hosszú edzések, versenyek alatt is kényelmes marad. Könnyű, jó a tapadása a terephez, a lábfejre illeszkedése.

Ár 49 990 Ft
49 990 Ft
44 991 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: inov-8

inov-8 Mudclaw 300

Havas, jeges a kedvenc helyed ahol edzeni szoktál? Van már megbízható cipőd, amiben nem kell attól tartanod, hogy elterülsz a földön? Az inov-8 Mudclaw 300 agresszív mintázatú talpa extrém terepen is

Ár 41 900 Ft
41 900 Ft
37 710 Ft
Bővebben
utolsó pár

Márka: inov-8

inov-8 X-Talon 212

A bajnokok cipője!Határozott, jól tapadó bütykös talp, ultrakönnyű kivitel 212 gramm.

Ár 41 900 Ft
41 900 Ft
37 710 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41403000

Márka: Salomon

Salomon Sense 4 Pro

Könnyű terepre, gyors tempójú edzésekhez, versenyzéshez ideális futócipő. Vékony, jól szellőző felső része víztaszító. Az utcai futócipők inspirálta párnázás, az Optivibe rezgéscsillapító technológiával készült középtalp dinamikus futást tesz lehetővé. A Contagrip talp tapadása kiemelkedően jó, csúszkálásmentes futást eredményez, a Proofeel lemez a...

Ár 49 900 Ft
49 900 Ft
44 910 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L40225800

Márka: Salomon

Salomon S/LAB Speed 2

Laza, vizes-sáros talajon a leghatékonyabb tapadását biztosítja, miközben a cipő a legkönnyebb kivitelű legellenállóbb méhsejtes ripstop vászon borítja

Ár 49 990 Ft
63 900 Ft
49 990 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41451800

Márka: Salomon

Salomon Supercross 3

Városi parkban futnál, vagy kimenekülsz inkább a közeli erdőbe, és az ösvényeket célzod meg? A Salomon Supercross cipő lesz a te barátod! Bármely terepen hatékonyan tudsz benne futni, könnyű, kényelmes viselet.

Ár 38 990 Ft
38 990 Ft
35 091 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 1011B329-001

Márka: ASICS

ASICS Gel-Fuji Trabuco 10

Robusztus és kényelmes. A láb túlzott befelé dőlését Duomax támasztórendszer csökkenti. Talpmintázata agresszív, a felfelé kapaszkodás alatt is jó tapadású, de ereszkedés közben is kellően stabil. Csúszós terepen is megbízható.

Ár 49 990 Ft
49 990 Ft
44 991 Ft
Bővebben
Most nincs a boltban, de rendelhető

Márka: inov-8

inov-8 X-Talon 230

Megjelenését követően rövid időn belül népszerű lett. Bármilyen terepen a legnagyobb tempót tett lehetővé, mind puha, laza talajú, sáros terepen, mind akár a keményebb ledöngölt talajon.

Ár 35 900 Ft
41 900 Ft
35 900 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: inov-8

inov-8 F-LITE 262

Anatómiailag jól megformált lábbeli, 6 mm sarokemelésessel. Ideális súlyemeléshez, terepfutáshoz. Talpa biztos tapadást nyújt fitneszedzés vagy futás közben. Választható színek piros/fekete és szürke/

Ár 43 500 Ft
43 500 Ft
39 150 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41210400

Márka: Salomon

Salomon Sense Ride 4

A SENSE RIDE 4 minden kalandra elkísér terepen. Az aszfaltcipőknél bevált megoldásokból merít, hogy sokoldalú kényelmet és puha párnázottságot biztosítson. Minden esetben jó választás, hiszen az extra tapadás és kényelem érdekében terepspecifikus technológiákkal is elláttuk, például törmelékszűrő hálóval, a talaj egyenetlenségeit tompító betéttel és...

Ár 41 990 Ft
41 990 Ft
37 791 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41106700

Márka: Salomon

Salomon Spercross Blast

A Salomon Speedcross gyors tempó mellett is remek tapadást és védelmet biztosít. Szabása bő, bélése puha, a rugalmas habnak köszönhetően rendkívül kényelmes.

Ár 34 990 Ft
34 990 Ft
31 491 Ft
Bővebben
utolsó pár

Cikkszám: L40226000

Márka: Salomon

Salomon S/Lab Sense 7 SG

Csekély súlya nagyon kényelmes, felépítése strapabíró. Hosszútávú versenyeken fogjuk leginkább megtapasztalni, milyen jó párosítás. Sarokemelése arra ösztökél, hogy a talp első felére érkezz.

Ár 47 900 Ft
63 900 Ft
47 900 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41027300

Márka: Salomon

Salomon Wildcross

Nem fogsz lassabb lenni a nehezebb terepen sem, ha ezt a cipőt választod! Többirányú fogazata extra tapadást nyújt sárban is. A SensiFit felső rész biztosan tartják a lábat. A cipőnek nagyon jó a stabilitása.

Ár 41 990 Ft
41 990 Ft
37 791 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L40225900

Márka: Salomon

Salomon S/Lab Sense 7

Maximális teljesítmény, természetes futás élménye, fokozott védelem a lábnak. Kompromisszumok nélkül teljesíti mindhárom elvárást a Salomon S-LAB Sense 7 terepfutócipő.

Ár 47 900 Ft
63 990 Ft
47 900 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41105500

Márka: Salomon

Salomon Wildcross

Nem fogsz lassabb lenni a nehezebb terepen sem, ha ezt a cipőt választod! Többirányú fogazata extra tapadást nyújt sárban is. A SensiFit felső rész biztosan tartják a lábat. A cipőnek nagyon jó a stabilitása.

Ár 41 990 Ft
41 990 Ft
37 791 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41266100

Márka: Salomon

Salomon S/LAB Ultra 3

A legkiválóbb ultrafutók körében igen népszerű S/LAB Ultra 3 kifejezetten hosszú távú terepfutásra készül. Könnyű felépítése, tartóssága, kiemelkedően jó légáteresztése mellett párnázottsága, maximális visszapattanó-képessége emeli a többi futócipők fölé. A Contagrip TA talp nedves, csúszós talajon is nagyon jó tapadású.

Ár 63 900 Ft
63 900 Ft
57 510 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: VJ Sport

VJ Irock 3

Egy igazi extréme terepfutó cipő, azoknak is akiknek a lába nem neutrális, hanem pronáló. A butilgumis talp extrém tapadást biztosít, miközben a sarat kidobja magából.

Ár 48 900 Ft
51 900 Ft
46 710 Ft
Bővebben
raktáron

Márka: inov-8

Inov-8 Arcticclaw 300 Thermo

Havas, jeges a kedvenc helyed ahol edzeni szoktál? Van már megbízható cipőd, amiben nem kell attól tartanod, hogy elterülsz a földön? Az inov-8 Aticclaw 300 agresszív mintázatú talpa extrém terepen is

Ár 49 900 Ft
49 900 Ft
44 910 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 1011B030-020

Márka: ASICS

ASICS Gel-Fuji Trabuco 9

Robusztus és kényelmes. A láb túlzott befelé dőlését Duomax támasztórendszer csökkenti. Talpmintázata agresszív, a felfelé kapaszkodás alatt is jó tapadású, de ereszkedés közben is kellően stabil. Csúszós terepen is megbízható.

Ár 49 990 Ft
49 990 Ft
44 991 Ft
Bővebben
Utolsó pár

Cikkszám: L41023800

Márka: Salomon

Salomon Supercross Blast

A Salomon Speedcross gyors tempó mellett is remek tapadást és védelmet biztosít. Szabása bő, bélése puha, a rugalmas habnak köszönhetően rendkívül kényelmes.

Ár 34 990 Ft
34 990 Ft
31 491 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: VJ Sport

VJ Irock 2

Egy igazi extréme terepfutó cipő, azoknak is akiknek a lába nem neutrális, hanem pronáló. A butilgumis talp extrém tapadást biztosít, miközben a sarat kidobja magából.

Ár 39 900 Ft
44 900 Ft
39 900 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 1011B027-003

Márka: ASICS

ASICS Gel-Fuji Trabuco 9 G-TX

Robusztus és kényelmes. A láb túlzott befelé dőlését Duomax támasztórendszer csökkenti. Talpmintázata agresszív, a felfelé kapaszkodás alatt is jó tapadású, de ereszkedés közben is kellően stabil. Csúszós terepen is megbízható.

Ár 58 990 Ft
58 990 Ft
53 091 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41310800

Márka: Salomon

Salomon S/Lab Pulsar

Kilian Jornet futócipője a lábadon? Miért is ne? Gyors, kényelmes, és egy igazán hírneves profinak az igényei szerint készült. Terepre és aszfaltra is jó.

Ár 59 900 Ft
59 900 Ft
53 910 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41450100

Márka: Salomon

Salomon Sense Ride 4

A SENSE RIDE 3 minden kalandra elkísér terepen. Az aszfaltcipőknél bevált megoldásokból merít, hogy sokoldalú kényelmet és puha párnázottságot biztosítson. Minden esetben jó választás, hiszen az extra tapadás és kényelem érdekében terepspecifikus technológiákkal is elláttuk, például törmelékszűrő hálóval, a talaj egyenetlenségeit tompító betéttel és...

Ár 41 990 Ft
41 990 Ft
37 791 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41105600

Márka: Salomon

Salomon Wildcross

Nem fogsz lassabb lenni a nehezebb terepen sem, ha ezt a cipőt választod! Többirányú fogazata extra tapadást nyújt sárban is. A SensiFit felső rész biztosan tartják a lábat. A cipőnek nagyon jó a stabilitása.

Ár 41 990 Ft
41 990 Ft
37 791 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: inov-8

Inov-8 Arcticclaw 300

Havas, jeges a kedvenc helyed ahol edzeni szoktál? Van már megbízható cipőd, amiben nem kell attól tartanod, hogy elterülsz a földön? Az inov-8 Aticclaw 300 agresszív mintázatú talpa extrém terepen is

Ár 43 500 Ft
49 900 Ft
43 500 Ft
Bővebben
utolsó pár

Cikkszám: L41451600

Márka: Salomon

Salomon Madcross

Erős rüsztű lábfejre való terepfutócipő, újszerű megoldásokkal. Varrás nélküli bélése miatt irritációmentes. A modell újdonsága, hogy nincs hagyományos nyelve, hanem a bélés simul a boka köré elöl, és az Achilles-ínnél. Talpmintázata univerzálissá teszi. Mindenféle terepen jól kapaszkodik, emelkedőn és ereszkedés közben is.

Ár 32 900 Ft
32 900 Ft
29 610 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: inov-8

inov-8 X-Talon 230

Megjelenését követően rövid időn belül népszerű lett. Bármilyen terepen a legnagyobb tempót tett lehetővé, mind puha, laza talajú, sáros terepen, mind akár a keményebb ledöngölt talajon.

Ár 41 900 Ft
41 900 Ft
37 710 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: inov-8

inov-8 Mudclaw 300

Havas, jeges a kedvenc helyed ahol edzeni szoktál? Van már megbízható cipőd, amiben nem kell attól tartanod, hogy elterülsz a földön? Az inov-8 Mudclaw 300 agresszív mintázatú talpa extrém terepen is

Ár 40 500 Ft
40 500 Ft
36 450 Ft
Bővebben
utolsó pár

Cikkszám: L390300

Márka: Salomon

Salomon Wings Pro 2 GTX

Nagyon könnyű, a lábra rendkívül jól illeszkedő terepfutó cipő, agresszív, rücskös talppal, amely remekül viselkedik még a legzordabb körülmények között is

Ár 49 990 Ft
52 990 Ft
47 691 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Márka: inov-8

inov-8 X-Talon 210

Az inov-8 2018-as újdonsága: könnyű is, szellőzik is, szép is, a vizet is gyorsan kitolja, és tapad mint a gekkó. mi kell ennél több a győzelemhez?

Ár 42 900 Ft
46 900 Ft
42 210 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L4110071

Márka: Salomon

Salomon Supercross Blast

A Salomon Speedcross gyors tempó mellett is remek tapadást és védelmet biztosít. Szabása bő, bélése puha, a rugalmas habnak köszönhetően rendkívül kényelmes.

Ár 34 990 Ft
34 990 Ft
31 491 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41348800

Márka: Salomon

Salomon Madcross

Erős rüsztű lábfejre való terepfutócipő, újszerű megoldásokkal. Varrás nélküli bélése miatt irritációmentes. A modell újdonsága, hogy nincs hagyományos nyelve, hanem a bélés simul a boka köré elöl, és az Achilles-ínnél. Talpmintázata univerzálissá teszi. Mindenféle terepen jól kapaszkodik, emelkedőn és ereszkedés közben is.

Ár 32 900 Ft
32 900 Ft
29 610 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L41275600

Márka: Salomon

Salomon Wildcross

A Salomon wildcross gyors tempó mellett is remek tapadást és védelmet biztosít. A talpán lévő háromszög irányú speciális alakú karmok a cipő fel le, és oldalirányú biztos kapaszkodását segíti. A cipő külső talprésze jól tapadó gumíból készül, ami még a vizes kövön is képes tapadást biztosítani. A felsőrész Szabása hagy elég helyet a láb részére, a bélését...

Ár 42 990 Ft
42 990 Ft
38 691 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: 1011B209-400

Márka: ASICS

ASICS Fuji Lite 2

Kiválóan alkalmazkodik a terephez, sima átgördülés, jó visszapattanás. Ha ismered a  FujiTrabucot, ezt is szeretni fogod!

Ár 46 900 Ft
46 900 Ft
42 210 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk

Cikkszám: L40706800

Márka: Salomon

Salomon S/LAB XA Amphib 2

Egy sokoldalú terepfutócipő. Mindenféle talajon futhatsz benne, lehet szikla, kemény talaj, felázott földút. A nálunk még kevésbé ismert Swimrun állóképességi versenyekre is alkalmassá teszi.

Ár 48 990 Ft
63 900 Ft
48 990 Ft
Bővebben
A boltban most átveheted, vagy azonnal indítjuk