Silva Strive Light 5

Előző árunk 27 000 Ft
19 950 Ft Kedvezmény 7 050 Ft
hátizsák méretek
Szín
  • személyes adatait bizalmasan kezeljük személyes adatait bizalmasan kezeljük
  • megbízható szállítóval dolgozunk, ingyenes szállítás 20 000 Ft felett megbízható szállítóval dolgozunk, ingyenes szállítás 20 000 Ft felett
  • gondoskodunk biztonságos online fizetési lehetőségről (Otp Bank, Paypal) gondoskodunk biztonságos online fizetési lehetőségről (Otp Bank, Paypal)

A Silva Strive Light 5 ideális a futósport szerelmeseinek. Könnyű és rugalmas számos praktikus rekesszel, mint például a lágy kulacsok számára kialakított zseb, két oldalról is nyitható hátsó zseb stb. Remekül illeszkedik a testedhez, nem akadályoz a szabad mozgásban. Szinte észre sem veszed. Minden fontos dolgot el tudsz helyezni benne, amire sportolás közben szükséged lehet.

A számos zseb és rekesz található rajta, ezek egy része rejtett. A fő rekesz rugalmas, ide teheted a ruháidat, amit magaddal viszel. Külön zseb szolgál a fejlámpa akkumulátorának tárolására, ívótasaknak, egy időjárásálló pedig telefonnak, iratoknak, kulcsoknak. Külön fülek gondoskodnak a túrabotok rögzítéséhez.

Biztonságod érdekében egy tartót is tartalmaz a biztonsági lámpa rögzítéséhez, illetve az egyik pántra rögzítve egy sípot is találsz. Ezen túlmenően természetesen elöl és hátul fényvisszaverő részek is segítik a láthatóságodat.

2018-10-29

Adatlap

Vízállóság
az egyik zseb vízálló
Űrtartalom
5 L
Anyaga
100% nejlon a belső anyag 50% nejlon 50% pamut
Színe
fekete (Black)