• Akciós

ASICS Glideride

1011A817-600

A METARIDE után itt a GLIDERIDE új koncepciós futócipő az asics-tól. Ez a cipő egyesíti a dinamikus futómozgást a maximális párnázottsággal és talp valamint ízület védelemmel.

Cipőméret (UK)
Szín
49 500 Ft
39 500 Ft 10 000 Ft kedvezmény
Adóval együtt szállítási idő: 1 munkanap
Mennyiség
raktáron, azonnal átvehető

  Partner program

Vásárolj 5-15% kedvezménnyel!

Leírás

Juss tovább, kevesebb energiával!

A METARIDE után itt a GLIDERIDE új koncepciós futócipő az Asicstól. Ez a cipő egyesíti a dinamikus futómozgást a maximális párnázottsággal és talp valamint ízület védelemmel.

ridefamily.jpg


A talp kialakítás és az újdonsült dizájn segíti az előrehaladást, gátolja a sarokra érkezést és az ebből adódó, az ízületeket terhelő káros rezgéseket. Ha belebújsz a cipő első része hagy megfelelő mennyiségű helyet a lábujjaknak, miközben a cipő oldaltartása és a sarokban lévő extra mennyiségű szivacs, precíz tartást ad a lábnak így a sarok még véletlenül sem tud a cipőtől független mozgást végezni, a hólyagok előfordulása esélytelen. A cipő talpa egyedi fejlesztésű és dizájnú GUIDESOLE alapját a FLYTEFOAM hab adja amely a klasszikus EVA habtól könnyebb és nagyobb mértékű rezgéselnyelésre képes, míg a dizájn újítása az előtalptól jövő határozottan (feszes) íves lecsapás, amely azt a célt szolgálja, hogy a helyes futómozgást ( a nem sarokra érkezést ) elősegítse. HA felveszed a cipőt azonnal rájössz, hogy ez a cipő nem sétára kitalált lábbeli, hanem kifejezetten futásra mert a sarokrész nem a gördülésre kialakított, míg az előtalp alatt igen. De mivel a szabályos futómozgás az előtalpra érkezéskor nem tud hova gördülni, így a talajfogást követően az azonnali elrugaszkodás lehetséges ezáltal a futás hatékonysága javul. A sarok alatt a FLYTEFOAM hab és az Asicstól már megszokott GEL rendszer tesz komfortosabbá a mozgást és védettebbé az ízületeket.

pic_42900.jpg

A dizájnért felelős HIROAKI NISHIMURA azt állítja, hogy ebben a cipőben a futással előrehaladás 30%-al hatékonyabb mint amikor sarokra érkezünk először. A dizájner HIROAKI NISHIMURA

A sétálásnál a lépésekkor az elrugaszkodás után az az érzésed, hogy futnod kéne, de ehhez vagy hozzászoksz, vagy csak futásra használod a cipőt. A cipőt a folytonos mozgásra fejlesztették, az ellépések hatékonysága kimutatható míg a talp és az ízületek védelme maximális. A dizájner HIROAKI NISHIMURA

A METARIDE, GLIDERIDE és EVORIDE cipők mind mind más célcsoportot céloznak. A METARIDE 0mm saroklejtéssel és a talp-párn alatti géllel a legagresszívabb előrehaladást kényszeríti a futóra mígy GLIDERIDE cipő az 5mm lejtéssel és kevésbé íves orrészével egy könnyedebb kisebb sebesség mellet is hatékonyabb mozgást is enged, és hatékonnyá tesz. Az EVORIDE még viseli a RIDE cipők vonásait de az előrehaladást kevésbé kénysezríti a futóra és a sarokemelése is a klasszikus Asics futócipőkéhez hasonlít.

Termék részletei
1011A817-600

Főbb jellemzők

Javasolt futásnem
utcai futás
Kollekció
férfi
Színe
piros (SPEED RED/BLACK)
Tömeg
252 g

Illaszkedés

Lábfej szélesség
normál lábfejre
Stabilitás
semleges/szupináló lábálláshoz

Talp jellemzői

sarokemelés (drop)
5 mm

Egyéb

Csillapítás
Flyte foam™ + gel a sarok alatt
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Márka: inov-8

inov-8 F-Lite 230

(0)

Ideális választás füves, vagy köves, dimbes-dombos terepen akár közép/hosszútávú versenyekre és rövidtávú akár utcai vagy parki futamokra.

Ár 34 900 Ft
Bővebben
raktáron, utolsó pár

Cikkszám: 1011B072-600

Márka: Asics

ASICS Novablast Tokyo

(0)

Extrán hajlított talpkialakítása kiváló átgördülést tesz lehetővé. Energia-visszanyerése, párnázottsága rendkívüli. A sarkoknál extrém puhának ható középtalp futás közben már másképpen viselkedik. Gyors tempónál olyan érzés, mintha a cipő visszadobna az aszfaltról.A vastag talp ellenére a cipő nagyon könnyű. Felső része jól átszellőzik. Maratoni edzésre,...

Ár 42 990 Ft Regular price 48 990 Ft
Bővebben
raktáron, azonnal átvehető
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kövess minket Facebook-on