• Akciós

ASICS Glideride

1012A699-700

A METARIDE után itt a GLIDERIDE új koncepciós futócipő az asics-tól. Ez a cipő egyesíti a dinamikus futómozgást a maximális párnázottsággal és talp valamint ízület védelemmel.

Cipőméret (UK)
Szín
49 500 Ft
39 500 Ft 10 000 Ft kedvezmény
Adóval együtt szállítási idő: 1 munkanap
Mennyiség
raktáron, azonnal átvehető

  Partner program

Vásárolj 5-15% kedvezménnyel!

Leírás

Juss tovább, kevesebb energiával!

A METARIDE után itt a GLIDERIDE új koncepciós futócipő az Asicstól. Ez a cipő egyesíti a dinamikus futómozgást a maximális párnázottsággal és talp valamint ízület védelemmel.

ridefamily.jpg


A talp kialakítás és az újdonsült dizájn segíti az előrehaladást, gátolja a sarokra érkezést és az ebből adódó, az ízületeket terhelő káros rezgéseket. Ha belebújsz a cipő első része hagy megfelelő mennyiségű helyet a lábujjaknak, miközben a cipő oldaltartása és a sarokban lévő extra mennyiségű szivacs, precíz tartást ad a lábnak így a sarok még véletlenül sem tud a cipőtől független mozgást végezni, a hólyagok előfordulása esélytelen. A cipő talpa egyedi fejlesztésű és dizájnú GUIDESOLE alapját a FLYTEFOAM hab adja amely a klasszikus EVA habtól könnyebb és nagyobb mértékű rezgéselnyelésre képes, míg a dizájn újítása az előtalptól jövő határozottan (feszes) íves lecsapás, amely azt a célt szolgálja, hogy a helyes futómozgást ( a nem sarokra érkezést ) elősegítse. HA felveszed a cipőt azonnal rájössz, hogy ez a cipő nem sétára kitalált lábbeli, hanem kifejezetten futásra mert a sarokrész nem a gördülésre kialakított, míg az előtalp alatt igen. De mivel a szabályos futómozgás az előtalpra érkezéskor nem tud hova gördülni, így a talajfogást követően az azonnali elrugaszkodás lehetséges ezáltal a futás hatékonysága javul. A sarok alatt a FLYTEFOAM hab és az Asicstól már megszokott GEL rendszer tesz komfortosabbá a mozgást és védettebbé az ízületeket.

pic_42900.jpg

A dizájnért felelős HIROAKI NISHIMURA azt állítja, hogy ebben a cipőben a futással előrehaladás 30%-al hatékonyabb mint amikor sarokra érkezünk először. A dizájner HIROAKI NISHIMURA

A sétálásnál a lépésekkor az elrugaszkodás után az az érzésed, hogy futnod kéne, de ehhez vagy hozzászoksz, vagy csak futásra használod a cipőt. A cipőt a folytonos mozgásra fejlesztették, az ellépések hatékonysága kimutatható míg a talp és az ízületek védelme maximális. A dizájner HIROAKI NISHIMURA

A METARIDE, GLIDERIDE és EVORIDE cipők mind mind más célcsoportot céloznak. A METARIDE 0mm saroklejtéssel és a talp-párn alatti géllel a legagresszívabb előrehaladást kényszeríti a futóra mígy GLIDERIDE cipő az 5mm lejtéssel és kevésbé íves orrészével egy könnyedebb kisebb sebesség mellet is hatékonyabb mozgást is enged, és hatékonnyá tesz. Az EVORIDE még viseli a RIDE cipők vonásait de az előrehaladást kevésbé kénysezríti a futóra és a sarokemelése is a klasszikus Asics futócipőkéhez hasonlít.

Termék részletei
1012A699-700

Főbb jellemzők

Javasolt futásnem
utcai futás
Kollekció
női
Színe
rózsa (Rose Petal)
Tömeg
252 g

Illaszkedés

Lábfej szélesség
normál lábfejre
Stabilitás
semleges/szupináló lábálláshoz

Talp jellemzői

sarokemelés (drop)
5 mm

Egyéb

Csillapítás
Flyte foam™ + gel a sarok alatt
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: L41303500

Márka: Salomon

Salomon SONIC 4 Accelerate

(0)

Az Optivibe középtalp különböző tulajdonságú habanyagok sajátos kombinációja. Talajfogáskor csökkenti a rezgéseket, az izmok elfáradását, miközben a futás hatékonysága nem csökken, könnyű átgördülést biztosít. A Decoupling külső talp tengelye a középvonalban helyezkedik el, ami könnyed, és kiegyensúlyozott átgördülést eredményez a becsapódástól az...

Ár 46 990 Ft
Bővebben
raktáron, azonnal átvehető

Cikkszám: 1012A671-020

Márka: Asics

ASICS GEL-Contend 6 Twist

(0)

Az ASICS Gel-Contend™ 6 felfrissített változata. Az egész napos kényelemről gondoskodik a kivehető OrthoLite™ talpbetét. A párnázottságot növeli a teljes hosszúságú Amplifoam™ középtalp, és a GEL® technológia a sarokrésznél. A felső rész részben varrás nélküli, részben megerősített varrásokkal rendelkezik. A gumi talp nagyon jó tapadást nyújt.

Ár 24 990 Ft
Bővebben
raktáron, azonnal átvehető
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kövess minket Facebook-on